• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
בישול בריא עם עינת שגיא
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מרק סלק טבעוני הכי פשוט והכי טעים

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

2 בצלים בינוניים/גדולים חתוכים לרצועות

סלק מקולף וחתוך לרצועות

100 גרם רסק עגבניות (קופסה קטנה)

לימון

 

מומלץ להכין בסיר קטן כדי שהטעם יצא מרוכז

אם מכינים בסיר גדול, רצוי להכפיל את כמות הירקות

 

לטגן בצל אחד בשמן עד הזהבה

להוסיף מלח פלפל

להוסיף רצועות סלק ולהמשיך לטגן כמה דקות

להוסיף רסק עגבניות ומים ולהביא לרתיחה

ברתיחה להוסיף את הבצל השני + מיץ מלימון שלם

לבשל כחצי שעה

שיתוף

19 תגובות

  1. נילי דור האלה הגב אפריל 15, 2018 בשעה 20:17

    עשיתי.
    יצא כל כך טעים.
    התחסל כמעט במיידי!

    תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 16th, 2018 at 05:11

    איזה כיף 🙂 תודה!

    [Reply]

  2. יפית גריידי הגב פברואר 11, 2018 בשעה 20:05

    יצא מדהיייייים!!! בהחלט יעבור למחברת המתכונים שלי שאכין באופן קבוע!!!
    גיליתי היום שסלק מוריד סוכר ובאמת יצא לי תוצאת סוכר מעולה!!! ( מומלץ לחולי סכרת)

    [Reply]

  3. רונית הגב אוגוסט 5, 2017 בשעה 15:18

    אין על המרק הזה!!! מכינה אותו פעם אחר פעם. (אותו ואת מרק הדלעת)
    תענוג אמיתי!

    [Reply]

  4. טליה הגב דצמבר 15, 2016 בשעה 09:16

    הי עינת,
    בתור טבעונית חשוב לי להוסיף חלבון למרקים שאני מכינה.
    איזו קטניה לדעתך תשתלב טוב במרק הזה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 15th, 2016 at 11:28

    אולי שעועית לבנה

    [Reply]

  5. שירי הגב נובמבר 13, 2016 בשעה 15:50

    מרק נפלא!
    לגדולים וקטנים (ילדי הגן שלנו טורפים אותו).
    תודה רבה !

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 14th, 2016 at 07:22

    כיף 🙂

    [Reply]

  6. ריקי הגב פברואר 14, 2016 בשעה 06:28

    כמה סלקים ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 14th, 2016 at 06:38

    כתוב – סלק 🙂
    כלומר, אחד

    [Reply]

  7. אורלי חולי הגב מאי 12, 2013 בשעה 07:02

    היי עינת,
    המרק לכמה סועדים הכמויות? הערכה.
    תודה,
    אורלי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 12th, 2013 at 19:26

    הי אורלי
    הכנתי בסיר קטן שהספיק לי ל-4-5 מנות
    הוספתי הערה במתכון :
    מומלץ להכין בסיר קטן כדי שהטעם יצא מרוכז
    אם מכינים בסיר גדול, רצוי להכפיל את כמות הירקות

    [Reply]

  8. Orly הגב מאי 9, 2013 בשעה 14:59

    הי עינת,
    כל השבוע חלמתי להכין את המרק הזה. הכנתי אתמול והיה מעולה!
    כ"כ טעים וכ"כ פשוט!
    הוספתי כפית אחת של סוכר ובישלתי אותו שעה ולא חצי שעה
    (אולי הייתי צריכה לחתוך את הסלק דק יותר)

    בכל אופן, תודה על המתכון!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 9th, 2013 at 18:02

    איזה כיף 🙂 תודה על העדכון !!

    [Reply]

  9. מירב הגב אפריל 20, 2013 בשעה 08:07

    שלום ענת אם אפשר הערה קטנה אם כבר אנו בטבעונות ובבריאות כידוע לך הבצל אינו בריא וכמותו השום . רק בריאות והצלחות. תודה על התייחסותך בברכה שיר מירב

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 22nd, 2013 at 12:25

    הי מירב
    אני לא יודעת למה את אומרת שהבצל והשום לא בריאים
    הם מאוד בריאים ואפילו מומלצים

    [Reply]

  10. חמוטל הגב מרץ 15, 2013 בשעה 19:36

    נראה מצויין!
    כמה מים בערך להוסיף?
    תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 15th, 2013 at 20:31

    השתמשתי בסיר בינוני/קטן ומילאתי אותו כמעט עד הסוף
    לא יודעת בכוסות/גרמים…

    [Reply]

    חמוטל Reply:
    מרץ 16th, 2013 at 16:33

    תודה!

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מבצע 50% הנחה
קניון און-ליין
המזווה
סדנאות בישול
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
סינון
  • אורז (47)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (18)
  • חומוס (29)
  • טופו (31)
  • ירקות (62)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (92)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (34)
  • עדשים (53)
  • פטריות (9)
  • פשטידות (16)
  • קדירה (15)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (87)
  • ראשונות (52)
  • שונות (37)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס