2 קולורבי
4-5 דייקון
עגבניה
ברוקולי
כרישה
כף שמן
מלח, פלפל, כורכום
קוצצים את הכרישה ומטגנים בכף שמן עד ריכוך והזהבה קלה
בינתיים קוצצים את שאר הירקות והשורשים
כשהכרישה מוכנה, מוסיפים את הירקות והשורשים, מכסים במים (רק עד כיסוי הירקות) ומרתיחים
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מערבבים ומבשלים כשעה על אש נמוכה עם חצי מכסה
אפשר לטחון את המרק עם בלנדר מוט, כמו בתמונה
או להשאיר את הירקות חתוכים לקוביות
היי ענת,
נראה טוב.
יש הכל בבית פרט לדייקון – יש לך רעיון לתחליף?
תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 2nd, 2014 at 14:13
אפשר להחליף בכל שורש או ירק אחר
ואם אין, להוסיף עוד קצת מהאחרים במתכון
[Reply]