(כ-15 קציצות)
כוס כוסמת מבושלת
3/4 כוס עדשים שחורות מונבטות
בצל קצוץ
גזר קצוץ
2 כפות שמן
מלח, פלפל שחור גרוס
מערבבים את כל החומרים חוץ משמן וטוחנים עם בלנדר מוט
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-20 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות
האם הכונה לכוסמת ירוקה/חומה.
והאם הכמויות של הכוסמת והעדשים השחורות הם לפני הבישול/הנבטה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 12th, 2015 at 14:25
הי מגי
הכוונה לכוסמת ירוקה
הכמויות הן לאחר בישול/הנבטה
[Reply]
אך אני מנביטה את העדשים? חדשה עם כל ההתעסקות עם עדשים
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 31st, 2015 at 15:58
הי ריני
אולי זה יעזור לך
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4354833,00.html
[Reply]
לאחר שאני מנביטה את העדשים בזמן הבישול הקליפות של העדשים צפות במים , האם לקליפה יש ערך תזונתי או שאפשר לזרוק אותן ?
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 9th, 2015 at 15:18
יש בהן ערך מסוים, אבל לא נראה לי קריטי אם את מבשלת אותן
[Reply]