קדרת אורז חומוס וירקות
20 תגובות
השארת תגובה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מעבירים את כל החומרים לכלי חסין אש
אופים כשעתיים – או עד שהנוזלים נספגים לגמרי
מדי פעם מערבבים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
אפשר גם אורז לא מלא?זה אותן כמויות מים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 24th, 2017 at 18:11
אפשר מה שרוצים 🙂 זה פחות בריא כמובן
אותה כמות מים
[Reply]
היי, האם אפשר להכין בטוסטר אובן או שעלול להישרף?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 25th, 2017 at 11:00
הי אדווה. מאמינה שאפשר. אולי כדאי להוריד טיפה את המעלות.
[Reply]
ענת, שלום רב
תודה על המתכון. יצא מאוד טעים.
אני עשיתי את המתכון עם אורז פרא, במקום הבצל הסגול – בצל לבן, במקום הכרוב שמתי קייל מסולסל חתוך וכן הוספתי קישואים. היו לי עדשים שחורות מבושלות והוספתי גם מהן כמות מתונה. נתתי קודם רתיחה על פלטת הגאז ואחר כך עם מכסה סגור בתנור, בטמפרטורה נמוכה יותר – כי יצאתי מהבית להליכה ברגל ולא רציתי שיישרף.
מינימום שמן זית – שתי כפיות שטוחות. זללנו 2 מנות!
המשיכי להעשיר אותנו במתכונים מצויינים.
יישר כוחך
שושקה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 28th, 2015 at 09:46
תודה שושקה 🙂
[Reply]
טעים, טעים !
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 28th, 2015 at 09:44
תודה אורנה 🙂
[Reply]
סיר רגיל כזה שעשוי כולו מברזל אמור לעשות את העבודה או שיש איזשהו כלי מיוחד?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 21st, 2015 at 15:58
כל כלי שיכול להיכנס לתנור מתאים
[Reply]
האורז צריך להיות מבושל לפני?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 19th, 2015 at 15:27
לא. אורז יבש
[Reply]
טעים ממש, כולם ליקקו את האצבעות. תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 6th, 2014 at 19:48
איזה כיף 🙂 תודה דלית !
[Reply]
יצא לי קצת יבש יש לך הצעה מה אפשר להוסיף ?
תודה רבה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 22nd, 2014 at 07:59
אפשר להוסיף עוד מים, או ירקות שיש בהם נוזלים כמו בצל קישואים דלעת וכו'
[Reply]
כלי עם או בלי מכסה ?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 25th, 2014 at 21:47
אני השתמשתי בכלי בלי מכסה, אבל אפשר עם מכסה, אבל לדעתי יקח יותר זמן לנוזלים להיספג
שווה לבדוק 🙂
[Reply]
כשאת לא מציינת טמפ למה הכוונה?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 20th, 2014 at 18:32
הי ענת
שכחתי לציין 🙂
180 מעלות
הוספתי במתכון
תודה על תשומת הלב !
[Reply]