3/4 כוס מאש אחרי השריה של לילה (כ-1/3 כוס לפני השריה) בצל קצוץ 3 עגבניות קצוצות 2 קישואים חתוכים לקוביות עלי כרובית (אופציונלי) קצוצים 2 שיני שום קצוצות פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל כורכום פפריקה
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה קלה מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים. מבשלים כ-10 דקות מוסיפים מש, תבלינים, שום ופטרוזיליה, ומערבבים. מנמיכים את האש. ומבשלים כשעה בסיר מכוסה. מערבבים מדי פעם
1. האם אפשר להשתמש במש מונבט? זה ייקצר את זמן הבישול מן הסתם?
2. בגלל נושא הנוזלים, איך היית ממליצה לגוון הירקות? תפו״א היה משתלב כאן? גזר? קצת כרובית?
היי עינת. כמה מנות מתקבלות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 10th, 2016 at 16:54
בערך 2-3 מנות
תלוי בגודל המנה
[Reply]
1. האם אפשר להשתמש במש מונבט? זה ייקצר את זמן הבישול מן הסתם?
2. בגלל נושא הנוזלים, איך היית ממליצה לגוון הירקות? תפו״א היה משתלב כאן? גזר? קצת כרובית?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 25th, 2016 at 09:58
אפשר בהחלט, ואפילו רצוי, להשתמש במש מונבט
לגבי הירקות – תפ"א לא ממליצה לאכול 🙂
בגזר אין הרבה נוזלים
בכרובית יש נוזלים, בפלפלים יש נוזלים, חציל גם
[Reply]
היי עינת, האם לא צריך להוסיף מים כדי שהמאש יתבשל? איך הוא מתבשל כאן בעצם?
תודה רבה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 8th, 2016 at 09:40
הי יעל, הוא מתבשל בנוזלים מהעגבניות ושאר הירקות
[Reply]
יצא יאמי. פשט טעים להיות טבעוני 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 21st, 2015 at 15:57
טעים ופשוט להיות טבעוני 🙂 תודה יקירה !
[Reply]