2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים
2 כוסות כרוב קצוץ
כוס וחצי גרגירי חומוס מבושלים
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות בגודל 1סמ
שמן זית
כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מחממים תנור ל-200 מעלות
במחבת גדולה מטגנים בצל וכרוב עד הזהבה קלה (אם נדבק מוסיפים כף/שתיים מים)
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מורידים מהאש
מערבבים בקערה (או במחבת עצמה, אם היא מספיק גדולה) את הבצל המטוגן עם החומוס וקוביות תפוחי האדמה
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור ל-20 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים
הרבה תודה!!!
[Reply]
נראה תבשיל משהו.. יש אפשרות להחליף את החומוס בשעועית לבנה יבשה? תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 15th, 2018 at 11:11
בהחלט אפשר להשתמש בשעועית לבנה. אבל היא צריכה להיות כבר אחרי השריה, הנבטה ובישול.
[Reply]