אפונה וזוקיני בעגבניות
השארת תגובה
בצל קצוץ
כ-20 עגבניות שרי עגולות קצוצות
2 זוקיני בינוניים קצוצים
2 כוסות אפונה קפואה
1/2 כוס מים
כפית ורבע מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית פטרוזיליה יבשה
כפית בזיליקום יבש
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
מטגנים בצל להזהבה
מוסיפים עגבניות שרי ומערבבים
אחרי 5 דקות מוסיפים זוקיני ומערבבים
מוסיפים תבלינים
מערבבים
מוסיפים אפונה + 1/2 כוס מים ומערבבים
מכסים את הסיר ומביאים להרתחה
מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.