טופו, אפונה וכרובית עטופים בקרם קשיו
השארת תגובה
חבילת טופו (300 גרם) – חתוך לקוביות בגודל 1סמ
כרובית מפורקת לפרחים קטנים
כוס אפונה קפואה – מופשרת
חופן קשיו טבעי
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כורכום
1.5 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את פרחי הכרובית לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה קלה
טוחנים את הקשיו עם מים רק עד כיסוי, עד לקבלת מרקם חלק
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים לקשיו את התבלינים ומערבבים היטב
מעבירים לסיר את הטופו, הכרובית והאפונה
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5-10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.