בטטה חציל וטופו בקרם קשיו
השארת תגובה
בצל קצוץ
בטטה קטנה חתוכה לקוביות 1סמ
חציל בינוני חתוך לקוביות 1סמ
חבילת טופו (300 גרם) חתוך לקוביות 1סמ
חופן קשיו טבעי
1/4 כוס מים
1.5 כפיות מלח גס
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה חריפה
פלפל גרוס
מטגנים בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים קוביות בטטה ומבשלים 5 דקות
מוסיפים קוביות חציל ומבשלים עד ריכוך (כ-10 דקות)
מוסיפים קוביות טופו ומבשלים 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב
טוחנים קשיו עם מים עד כיסוי
מוסיפים 1/4 כוס מים וטוחנים שוב
מוסיפים את הקשיו לסיר ומערבבים
מבשלים 10 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.