עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
ממש טעים. תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
דצמבר 28th, 2015 at 09:43
תודה 🙂
[Reply]
עינת תודה רבה על האתר!
מאוד אוהבת מתכונים שלך! אני צימחונית שכמעט לא אוכלת מוצרי חלב, ומצעתי אצלך המון רעינות לגיוון!
רציתי לשאל אותך האם את משתמשת באמרנט? כי איך שהוא לא מצעתי מתכונים מעניינים איתו. אתמול פשוט הוספתי אותו לקינואה. אבל מה עוד אפשר לעשות איתו?
תודה רבה מראש,
מארי.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 12th, 2012 at 12:30
תודה מארי 🙂 כיף לשמוע!
לגבי אמרנט – ניסיתי כמה פעמים, אבל לא הסתדרתי איתו
הוא מושי מדי, ואני אוהבת את הגרגירים אחד אחד 🙂
אבל הוא מעולה לנזידים ומרקים
(אולי בחורף)
[Reply]
[…] טבולה קינואה ברוטב טחינה לימונית- http://cooking.einatnutrition.co.il/?p=309 […]