חיפשתי מתכון לממרח שעועית והגעתי אלייך
אני מתכננת להכין היום
האם ניסית להקפיא את הממרח?
אני רוצה להכין כמות (בישלתי אתמול הרבה שעועית) לחלק לקופסאות ולהקפיא. נראה לך שיהיה טעים אחרי הפשרה?
הי מיטל
לא לוקח הרבה זמן להכין את הממרח
אני מציעה להקפיא את השעועית המבושלת
ואז בכל פעם שתרצי ממרח, תוכלי לשלוף שעועית מהמקפיא, להפשיר אותה ולהכין ממרח
לדעתי זה עדיף מאשר להקפיא את הממרח עצמו
בהצלחה
היי עינת,
רציתי לומר שאני מאוד נהנית מהאתר שלך , פשוט את נפלאה והאתר והמתכונים והידע שאני רוכשת ממך פשוט נפלאים.
ולמתכון של השעועית …..ללקק את האצבעות …קלי קלותו ..בריא וטעים.
ממשיכה לעקוב ושמחה תמיד לשמוע על מתכונים בריאים חדשים.
יישר כוחך והצליחי
מיכּי
לא כתבתי כמות מכיוון שזה מאוד תלוי באיזה מרקם רוצים את הממרח
כשטחנתי את השעועית, הוספתי קצת טחינה מלמעלה
ואחרי טחינה נוספת, ראיתי שלא סמיך מספיק
הוספתי עוד טחינה, וערבבתי שוב
אז פשוט תוסיפי כל פעם קצת עד שתגיעי למרקם שאת אוהבת
שלום עינת,
חיפשתי מתכון לממרח שעועית והגעתי אלייך
אני מתכננת להכין היום
האם ניסית להקפיא את הממרח?
אני רוצה להכין כמות (בישלתי אתמול הרבה שעועית) לחלק לקופסאות ולהקפיא. נראה לך שיהיה טעים אחרי הפשרה?
תודה
מיטל
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 30th, 2014 at 07:01
הי מיטל
לא לוקח הרבה זמן להכין את הממרח
אני מציעה להקפיא את השעועית המבושלת
ואז בכל פעם שתרצי ממרח, תוכלי לשלוף שעועית מהמקפיא, להפשיר אותה ולהכין ממרח
לדעתי זה עדיף מאשר להקפיא את הממרח עצמו
בהצלחה
[Reply]
הי עינת!
המתכון נראה מצוין אך אני לא אוכלת טחינה….
האם יש אפשרות לשים משהו אחר במקום טחינה?
ואם אכין את הממרח פשוט בלי הטחינה? עדיין יצא טעים?
אשמח לדעת,
תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 28th, 2014 at 14:19
הי תמר
בלי מרכיב שומני יצא לך פירה ולא ממרח
(שזה גם טעים…)
אולי במקום הטחינה את יכולה להוסיף חמאת שקדים או חמאת קשיו
[Reply]
לעינת שלום,
התמונות מאוד מעניינות ומגרות . האם תוכלי בבקשה לגלות מה מונח על הפרוסה . יש אבוקדו? ממרח שעועית, ויש עוד משהו נראה מטוגן? מהו?
תודה מראש
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 12th, 2013 at 21:06
הי עדנה – אלה הן פרוסות טופו שהכנתי במחבת עם רוטב סויה ומעט שמן שומשום
[Reply]
ניסיתי עכשיו גם עם מאש ויצא מעולה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 13th, 2013 at 20:41
מעולה 🙂
[Reply]
ממש ממש טעים! הפך להיות מתכון הבית ואהוב גם על קרניבורים מושבעים במשפחה. תודה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 30th, 2013 at 08:34
איזה יופי! תודה רבה על השיתוף 🙂
[Reply]
היי עינת,
רציתי לומר שאני מאוד נהנית מהאתר שלך , פשוט את נפלאה והאתר והמתכונים והידע שאני רוכשת ממך פשוט נפלאים.
ולמתכון של השעועית …..ללקק את האצבעות …קלי קלותו ..בריא וטעים.
ממשיכה לעקוב ושמחה תמיד לשמוע על מתכונים בריאים חדשים.
יישר כוחך והצליחי
מיכּי
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 4th, 2012 at 13:35
תודה רבה מיכי 🙂
כיף גדול לשמוע 🙂
[Reply]
הי עינת – תודה על המתכון.
כמה טחינה גולמית?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 12th, 2011 at 08:34
הי לימור
לא כתבתי כמות מכיוון שזה מאוד תלוי באיזה מרקם רוצים את הממרח
כשטחנתי את השעועית, הוספתי קצת טחינה מלמעלה
ואחרי טחינה נוספת, ראיתי שלא סמיך מספיק
הוספתי עוד טחינה, וערבבתי שוב
אז פשוט תוסיפי כל פעם קצת עד שתגיעי למרקם שאת אוהבת
בהצלחה 🙂
עינת
[Reply]
פשוט וואו!! טעים בטירוף!! מזל שהכפלתי כמויות מההתחלה!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 10th, 2011 at 06:30
🙂 🙂
תודה על השיתוף חדווה!
[Reply]