• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
בישול בריא עם עינת שגיא
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מיני-המבורגר עדשים ואגוזים

כוס עדשים ירוקות מבושלות

2 כפות פירורי לחם כוסמין ללא תוספים

2 כפות נבט חיטה

2 כפות טחינה גולמית

חופן אגוזי מלך

מעט צנוברים

2-3 שיני שום כתושות או קצוצות

בצל טרי קצוץ או מגורד

כמה כפות מים

מלח, פלפל שחור גרוס, כמון

מערבבים את כל החומרים בקערה וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם אחיד.

מחממים תנור ל- 180 מעלות

יוצרים קציצות שטוחות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

מורחים על כל קציצה מעט שמן זית (בערך כף אחת לכל הכמות).

מכניסים לתנור ל-20 דקות. הופכים ומכניסים ל-10 דקות נוספות.

שיתוף

6 תגובות

  1. תמר הגב יולי 17, 2013 בשעה 08:58

    גם כאן כמה קציצות? 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 18th, 2013 at 11:41

    כנל 🙂 תלוי בגודל שלהן
    יוצאות 6-9 קציצות בינוניות

    [Reply]

  2. יעלה הגב ינואר 1, 2013 בשעה 18:42

    עשיתי את ההמבורגר מעדשים מונבטות, שמתי קוואקר במקום נבט חיטה והוספתי מעט קטשופ (טוב… עשיתי כמה שינויים) ויצא מ-ע-ו-ל-ה. בן זוגי שאוכל בשר כל כך נהנה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 1st, 2013 at 21:02

    איזה כיף 🙂
    תודה!

    [Reply]

  3. שגית הגב נובמבר 17, 2012 בשעה 19:24

    היי,

    רוצה לנסות את המתכון הזה בעבודה שלי ואין לנו נבט חיטה . אפשר להוריד אותו או לשים משהו אחר במקום?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 17th, 2012 at 19:37

    הי שגית
    אפשר להחליף אותו בקוואקר או קמח מלא

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מבצע 50% הנחה
קניון און-ליין
המזווה
סדנאות בישול
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
סינון
  • אורז (47)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (18)
  • חומוס (29)
  • טופו (31)
  • ירקות (62)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (92)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (34)
  • עדשים (53)
  • פטריות (9)
  • פשטידות (16)
  • קדירה (15)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (87)
  • ראשונות (52)
  • שונות (37)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס