ממרח אגוזים וטופו Share this on WhatsApp ממרח אגוזים וטופו חופן וחצי אגוזי מלך לא קלויים חופן וחצי פיסטוקים לא קלויים (ללא הקליפה) 1/4 חבילת טופו (75 גרם) מלח, פלפל שחור גרוס 2-3 כפות מים שן שום טוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם אחיד. שיתוףShare this on WhatsApp 11 תגובות מורן הגב פברואר 18, 2016 בשעה 21:55 היי באיזה טופו רצוי להשתמש? הרך או הקוביה הזו בשקית וואקום? (סליחה על היעדר ההבנה במותגים) [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 20th, 2016 at 12:49 אני משתמשת בטופו קוביה שארוז בוואקום [Reply] תהילה הגב נובמבר 11, 2014 בשעה 06:03 איך אפשר להפוך את המתכון הזה לנא? [Reply] תהילה הגב נובמבר 11, 2014 בשעה 06:03 איך אפשר להפוך את המתכון הזה לנא? [Reply]עינת שגיא Reply:נובמבר 11th, 2014 at 14:39 לא ניסיתי, אבל אולי אפשר לנסות בלי הטופו… [Reply] נילי הגב נובמבר 10, 2014 בשעה 15:23 אני הוספתי חופן זיתי קלמטה מגולענים צרור בזיליקום ובמקום המים שמן זית. [Reply] דפנה הגב יולי 6, 2013 בשעה 06:51 הכנתי כרגע בבוקר של שבת ויצא פשוט מעדן [Reply]עינת שגיא Reply:יולי 13th, 2013 at 13:24 איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף! [Reply] רחל דיאמנט הגב פברואר 3, 2013 בשעה 08:08 עשיתי ויצא מצוין. ואף על פי כן המרקם לא מספיק נמרח. מה להוסיף עוד? טחינה? מים? [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 3rd, 2013 at 08:18 אולי טיפה מים או כפית-שתיים שמן לי דווקא יצא ממרח ממש "גבינתי". אני מניחה שזה משתנה בהתאם לכמות הנוזלים שיש בטופו. [Reply] דפנה הגב אוגוסט 24, 2012 בשעה 04:09 עינת כמה זה חופן וחצי בגרמים? [Reply] השארת תגובה ביטול שם:* אימייל* אתר: תגובה Click to cancel reply
היי באיזה טופו רצוי להשתמש? הרך או הקוביה הזו בשקית וואקום? (סליחה על היעדר ההבנה במותגים) [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 20th, 2016 at 12:49 אני משתמשת בטופו קוביה שארוז בוואקום [Reply]
איך אפשר להפוך את המתכון הזה לנא? [Reply]עינת שגיא Reply:נובמבר 11th, 2014 at 14:39 לא ניסיתי, אבל אולי אפשר לנסות בלי הטופו… [Reply]
הכנתי כרגע בבוקר של שבת ויצא פשוט מעדן [Reply]עינת שגיא Reply:יולי 13th, 2013 at 13:24 איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף! [Reply]
עשיתי ויצא מצוין. ואף על פי כן המרקם לא מספיק נמרח. מה להוסיף עוד? טחינה? מים? [Reply]עינת שגיא Reply:פברואר 3rd, 2013 at 08:18 אולי טיפה מים או כפית-שתיים שמן לי דווקא יצא ממרח ממש "גבינתי". אני מניחה שזה משתנה בהתאם לכמות הנוזלים שיש בטופו. [Reply]
היי
באיזה טופו רצוי להשתמש?
הרך או הקוביה הזו בשקית וואקום?
(סליחה על היעדר ההבנה במותגים)
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 20th, 2016 at 12:49
אני משתמשת בטופו קוביה שארוז בוואקום
[Reply]
איך אפשר להפוך את המתכון הזה לנא?
[Reply]
איך אפשר להפוך את המתכון הזה לנא?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 11th, 2014 at 14:39
לא ניסיתי, אבל אולי אפשר לנסות בלי הטופו…
[Reply]
אני הוספתי חופן זיתי קלמטה מגולענים צרור בזיליקום ובמקום המים שמן זית.
[Reply]
הכנתי כרגע בבוקר של שבת ויצא פשוט מעדן
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 13th, 2013 at 13:24
איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף!
[Reply]
עשיתי ויצא מצוין. ואף על פי כן המרקם לא מספיק נמרח. מה להוסיף עוד? טחינה? מים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 3rd, 2013 at 08:18
אולי טיפה מים או כפית-שתיים שמן
לי דווקא יצא ממרח ממש "גבינתי". אני מניחה שזה משתנה בהתאם לכמות הנוזלים שיש בטופו.
[Reply]
עינת כמה זה חופן וחצי בגרמים?
[Reply]