• ראשי
  • מי אני
  • המלצות
  • הדרכות בוידאו
  • החנות שלי
  • קניות און ליין
  • יצירת קשר
  • Facebook
  • YouTube
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • קדירה
  • ראשונות
  • שונות

קציצות קינואה ואגוזים

Share this on WhatsApp

[CPD_READS_THIS] צפיות

 

 

כוס קינואה מבושלת

חופן אגוזי מלך קצוצים

2 שיני שום קצוצות

מלח כמון פפריקה חריפה

1/3 גוש טופו מפורר (בערך 100 גרם)

בצל מגורד

2 כפות טחינה גולמית

2 כפות רסק עגבניות

כף שמן זית למריחה על הקציצות לפני שנכנסות לתנור

מערבבים הכל יחד

טוחנים חצי מהתערובת עם בלנדר מוט

יוצרים קציצות, מורחים שמן מלמעלה

מכניסים לתנור לחצי שעה או עד שהקציצות מזהיבות

שיתוף
Share this on WhatsApp

13 תגובות

  1. יעלה הגב יוני 19, 2014 בשעה 15:27

    הי עינת
    האם יש משהו אחר מקמח חומוס להחלפת הטופו? אולי קמח כוסמין. לדעתך זה יצא טוב?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 19th, 2014 at 15:46

    יכול להיות. לא ניסיתי בעצמי אז לא יודעת בוודאות
    אולי גם פירורי לחם ?
    שווה לנסות

    [Reply]

  2. עמית הגב נובמבר 13, 2012 בשעה 10:45

    היי
    האם יש צורך להפוך את הלביבות בזמן האפיה?
    איך את מבשלת את הקינואה? ביחס של 1:1 מים כמו אורז?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 13th, 2012 at 17:09

    אין ממש "צורך" להפוך את הלביבות
    אני פשוט אוהבת שהן משחימות משני הצדדים, ולכן הופכת

    את הקינואה יש 2 דרכים לבשל
    כמו אורז – ואז שמים כוס וחצי מים על כל כוס קינואה
    כמו פסטה – ממלאים סיר מים, ברתיחה מוסיפים מעט מלח ואת הקינואה, מבשלים 15 דקות, ומסננים

    [Reply]

  3. דפנה הגב אוגוסט 24, 2012 בשעה 16:40

    יצא מעדן

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 24th, 2012 at 18:29

    מעולה! תודה על העדכון 🙂

    [Reply]

  4. אני הגב אפריל 26, 2012 בשעה 15:09

    אני כל כך שמחה שעשיתי כמות כפולה…כי זה יצא סוף הדרך..משום מה זה הזכיר לי קצת פלפאל:)))

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 26th, 2012 at 15:10

    חח 🙂 אולי בגלל הכמון 🙂

    [Reply]

  5. שלי הגב דצמבר 11, 2011 בשעה 06:48

    מה אפשר במקום טופו?

    [Reply]

    ענבל Reply:
    דצמבר 25th, 2012 at 11:48

    יש עוד תחליף לטופו חוץ מביצים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 25th, 2012 at 13:41

    במקרה הספציפי הזה אולי אפשר להחליף את הטופו בקמח חומוס
    אני מניחה ש-2-3 כפות יספיקו

    [Reply]

  6. אירית הגב דצמבר 11, 2011 בשעה 06:30

    מדוע במתכון רשמת שטוחנים 1/2 מהתערובת? מה עם ה- 1/2 השני?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 11th, 2011 at 07:13

    אירית – מספיק לטחון רק חצי מהתערובת
    טוחנים חצי כדי שהתערובת תידבק
    ולא טוחנים את החצי השני, כדי שבכל זאת יישאר משהו נגיס
    🙂

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
קניון און-ליין
המזווה
חפשו אותי בפייסבוק
סינון
  • אורז (44)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (17)
  • חומוס (29)
  • טופו (27)
  • ירקות (55)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (79)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (33)
  • עדשים (53)
  • פטריות (9)
  • פשטידות (15)
  • קדירה (14)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (83)
  • ראשונות (50)
  • שונות (36)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס