• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מרק עגבניות ואזוקי

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
הערכה הדיגיטלית
אני מבננה

 

 

כוס שעועית אזוקי מבושלת

כרישה בינונית קצוצה

5 עגבניות בשלות קצוצות

3 שיני שום קצוצות

גזר חתוך לקוביות

שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות

ראש סלרי מקולף וחתוך לקוביות

3 עלי דפנה

מלח, פלפל, אבקת צ'ילי או פפריקה חריפה

כף רסק עגבניות ללא סוכר ורכיבים אחרים

כף שמן זית

כוס מים

 

 

מאדים כרישה בשמן זית, על להבה קטנה, אש גדולה, סיר מכוסה. מערבבים מדי פעם.

כשהכרישה מתחילה להשחים, מוסיפים שום וממשיכים עוד כדקה-שתיים.

מוסיפים עגבניות, גזר, שורשים ומביאים לרתיחה.

ברתיחה טוחנים הכל עם בלנדר מוט.

מוסיפים עלי דפנה, רסק עגבניות, כוס מים ותבלינים.

מוסיפים אזוקי, וממשיכים לבשל עוד כ-45 דקות עם מכסה חצי סגור, כדי שהנוזלים יתאדו והמרק יסמיך.

 

 

שיתוף
Share this on WhatsApp

8 תגובות

  1. מאיה הגב פברואר 20, 2014 בשעה 08:21

    צריך להשרות את האזוקי לפני הבישול?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 22nd, 2014 at 11:39

    כן, רצוי

    [Reply]

  2. Silvi הגב ינואר 9, 2014 בשעה 20:24

    שלום עינת, אפשר סוגים אחרים של שעועית ?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 12th, 2014 at 15:08

    כן. בהחלט

    [Reply]

  3. רחלי הגב נובמבר 12, 2012 בשעה 18:32

    מישהוא יאמר לי מה זה אזוקי תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 13th, 2012 at 17:07

    חיפוש קצר בגוגל יתן לך תשובה 🙂
    אזוקי זוהי שעועית קטנה ואדומה

    [Reply]

  4. מיכל הגב ינואר 11, 2012 בשעה 13:28

    יצא טעים!! תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 12th, 2012 at 07:59

    איזה כיף! תודה על השיתוף 🙂

    [Reply]

השארת תגובה ל-מיכל

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
הערכה הדיגיטלית
קורס דיגיטלי
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
Instagram post 2196365577270623296_329678009 פירות הכי טוב לאכול בבוקר, על קיבה ריקה, כי הם מתעכלים מהר. 
חשוב לאכול אותם בשלים. לא קשים מדי, אבל גם לא רכים מדי.
רצוי לאכול פירות עונתיים, הם הכי מזינים.
הפירות שאני הכי אוהבת בחורף הם בננות ואפרסמונים. 
איזה פירות אתםן אוהבים ואוהבות?
Instagram post 2194976336259103533_329678009 קר מדי לשתות מים? אל תוותרו! שתו חליטה במקום 🙃
Instagram post 2194464244506751423_329678009 לא חייבים לטגן לביבות, לא חייבים להשתמש בביצים, לא חייבים להשתמש בתפוחי אדמה ולא חייבים להשתמש בקמח.
השבוע קניתי לביבות, סתם כי התחשק לי לנשנש משהו על הדרך. הן היו ספוגות שמן, דחוסות מאוד (תפוחי אדמה וקמח), וישבו לי בבטן כמו יציקה...
אני אוהבת לביבות, אבל אני אופה את הלביבות שלי בתנור, אני לא משתמשת בביצים/תפוחי אדמה/קמח לבן כדי "לאחד" אותן והן טעימות מאוד!
אז לכבוד חנוכה, מתכון חדש ללביבות קישואים אפויות ללא גלוטן עלה לאתר.
קישור לאתר נמצא בפרופיל שלי.
Instagram post 2193474726085424898_329678009 אני יודעת שמוקדם, אבל לא התאפקתי... הייתי חייבת לבדוק מה שלומו 😬😋 מתכוני חמין באתר. קישור לאתר בפרופיל..
Instagram post 2192073978512611022_329678009 פתחו חומוסיה מתחת לבית שלי... איזה אסון 😄🤦🏽‍♀️
לביבות (מטוגנות), פלאפל (מטוגן) וחומוס (טעים)...
Instagram post 2191320544301572984_329678009 רוצים חמין לסופש? תתחילו היום 😄חומוס ושעועית בהשריה, מתכוננים לחמין.... מתכוני חמין מחכים לכם באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2190609209821598024_329678009 תכלס, הסלט הוא רק תירוץ לאכול טופו 🙃😋😄
מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים טופו לקוביות. מעבירים לצנצנת. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, כף שמן שומשום, כפית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.  סוגרים את הצנצנת ומשקשקים היטב. מעבירים את הטופו לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור כ-10 דקות. משתדלים מאוד לא לחסל הכל 🤦🏽‍♀️😬
Instagram post 2189982238146145067_329678009 כשאין זמן להכין סלט "מסתפקים" במרק עדשים ודלעת 🙃
מתכון באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2189274721472518476_329678009 עוד לא חורף וקרררר לי!!....
2 גירסאות לחמין טבעוני עלו לאתר. קישור לאתר נמצא בפרופיל.
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (51)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (22)
  • חומוס (29)
  • טופו (34)
  • ירקות (78)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (133)
  • ללא טופו (54)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (37)
  • עדשים (54)
  • פטריות (11)
  • פשטידות (19)
  • קדירה (17)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (93)
  • ראשונות (58)
  • שונות (39)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס