• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

מרק בטטה

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
הערכה הדיגיטלית
אני מבננה

 

 

חתוכים לקוביות:

בצל

בטטה

דלעת

גזר

שורש פטרוזיליה

סלרי ראש

2-3 שיני שום

כפית מלח

פלפל שחור לפי הטעם

 

שמים את הירקות בסיר, מכסים עם מים, מוסיפים 2-3 עלי דפנה.

מרתיחים. ברתיחה מוסיפים מלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.

מוציאים את עלי הדפנה וטוחנים עם בלנדר מוט.

שיתוף
Share this on WhatsApp

12 תגובות

  1. עינת שגיא הגב אוגוסט 20, 2017 בשעה 12:02

    אפשר. לא חייבים…

    [Reply]

  2. רונית הגב אוגוסט 20, 2017 בשעה 08:19

    הי עינת, האם צריך לבשל את המרק עם מכסה?

    [Reply]

  3. שוש הגב יולי 4, 2016 בשעה 14:04

    לא ציינת את כמות המים שיש להוסיף?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 4th, 2016 at 19:23

    הי שוש, כתוב "מכסים עם מים" כלומר, מוסיפים מים רק עד כיסוי הירקות.

    [Reply]

  4. עדנה הגב ספטמבר 12, 2013 בשעה 07:57

    שלום , ענת,

    אין לי כרגע שורש פטרוזליה ושורש סלרי, האם אפשר להחליף בקולורבי?

    גמר חתימה טובה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 30th, 2013 at 17:00

    הי עדנה
    אפשר להשתמש באיזה ירקות שרוצים
    רק קחי בחשבון שזה ישפיע על הטעם ואולי גם על המרקם

    [Reply]

  5. אריאל הגב יוני 7, 2012 בשעה 11:47

    היי עינת
    תודה על המתכון

    לא רשמת כמה שמים במרכיבים של כל דבר

    כמה בטטה,בצל וכו'

    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 7th, 2012 at 11:53

    תודה אריאל
    הכוונה היא לאחד מכל ירק

    [Reply]

  6. עינת שגיא הגב מרץ 10, 2012 בשעה 21:32

    איזה כיף 🙂 תודה רבה על השיתוף 🙂

    [Reply]

  7. יפעת הגב מרץ 10, 2012 בשעה 19:46

    יצא מעולה. הכנתי כמות כפולה והבן שלי אהב!
    טיגנתי את הבצל במעט חמאה לפני המיים.

    [Reply]

  8. אירית הגב פברואר 7, 2012 בשעה 16:48

    ינוסה!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 7th, 2012 at 17:46

    לדווח בבקשה 🙂

    [Reply]

השארת תגובה ל-עדנה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
הערכה הדיגיטלית
קורס דיגיטלי
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
Instagram post 2196365577270623296_329678009 פירות הכי טוב לאכול בבוקר, על קיבה ריקה, כי הם מתעכלים מהר. 
חשוב לאכול אותם בשלים. לא קשים מדי, אבל גם לא רכים מדי.
רצוי לאכול פירות עונתיים, הם הכי מזינים.
הפירות שאני הכי אוהבת בחורף הם בננות ואפרסמונים. 
איזה פירות אתםן אוהבים ואוהבות?
Instagram post 2194976336259103533_329678009 קר מדי לשתות מים? אל תוותרו! שתו חליטה במקום 🙃
Instagram post 2194464244506751423_329678009 לא חייבים לטגן לביבות, לא חייבים להשתמש בביצים, לא חייבים להשתמש בתפוחי אדמה ולא חייבים להשתמש בקמח.
השבוע קניתי לביבות, סתם כי התחשק לי לנשנש משהו על הדרך. הן היו ספוגות שמן, דחוסות מאוד (תפוחי אדמה וקמח), וישבו לי בבטן כמו יציקה...
אני אוהבת לביבות, אבל אני אופה את הלביבות שלי בתנור, אני לא משתמשת בביצים/תפוחי אדמה/קמח לבן כדי "לאחד" אותן והן טעימות מאוד!
אז לכבוד חנוכה, מתכון חדש ללביבות קישואים אפויות ללא גלוטן עלה לאתר.
קישור לאתר נמצא בפרופיל שלי.
Instagram post 2193474726085424898_329678009 אני יודעת שמוקדם, אבל לא התאפקתי... הייתי חייבת לבדוק מה שלומו 😬😋 מתכוני חמין באתר. קישור לאתר בפרופיל..
Instagram post 2192073978512611022_329678009 פתחו חומוסיה מתחת לבית שלי... איזה אסון 😄🤦🏽‍♀️
לביבות (מטוגנות), פלאפל (מטוגן) וחומוס (טעים)...
Instagram post 2191320544301572984_329678009 רוצים חמין לסופש? תתחילו היום 😄חומוס ושעועית בהשריה, מתכוננים לחמין.... מתכוני חמין מחכים לכם באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2190609209821598024_329678009 תכלס, הסלט הוא רק תירוץ לאכול טופו 🙃😋😄
מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים טופו לקוביות. מעבירים לצנצנת. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, כף שמן שומשום, כפית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.  סוגרים את הצנצנת ומשקשקים היטב. מעבירים את הטופו לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור כ-10 דקות. משתדלים מאוד לא לחסל הכל 🤦🏽‍♀️😬
Instagram post 2189982238146145067_329678009 כשאין זמן להכין סלט "מסתפקים" במרק עדשים ודלעת 🙃
מתכון באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2189274721472518476_329678009 עוד לא חורף וקרררר לי!!....
2 גירסאות לחמין טבעוני עלו לאתר. קישור לאתר נמצא בפרופיל.
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (51)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (22)
  • חומוס (29)
  • טופו (34)
  • ירקות (78)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (133)
  • ללא טופו (54)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (37)
  • עדשים (54)
  • פטריות (11)
  • פשטידות (19)
  • קדירה (17)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (93)
  • ראשונות (58)
  • שונות (39)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס