[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט
סלט עדשים שחורות עם עלי בייבי, קוביות טופו מוקפץ וכוסמת
עדשים שחורות – משרים את העדשים למשך לילה, ומבשלים עד ריכוך
כוסמת – מבשלים כוסמת במים – כמו שמודגם בסרטון הזה
טופו – פורסים גוש טופו לפרוסות (לי יוצא 7 פרוסות) וצולים במחבת עם 3 כפות סויה וכף שמן שומשום עד לספיגת כל הנוזלים
(הופכים את הפרוסות מדי פעם)
בסלט הזה השתמשתי בפרוסת טופו אחת חתוכה לקוביות
קוצצים חופן עלי בייבי – או כל סוג של עלים שאוהבים
מערבבים הכל יחד ויוצקים רוטב טחינה מעל
מה אפשר במקום כוסמת אני לא יכולה לסבול את הריח שלה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 4th, 2014 at 14:20
הי ליאת
אני משתמשת בכוסמת ירוקה, טבעית. אין לה ריח כמו של הכוסמת הקלויה,
שקלויה בשמן ולכן הריח הנוראי שלה
אם בכל זאת תרצי להחליף את הכוסמת, אפשר להחליף אותה בכל דגן אחר :
קינואה, אורז, גריסים וכו'
[Reply]
מהי הכמות של הכוסמת והעדשים השחורות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוגוסט 17th, 2013 at 08:08
תלוי כמה את רוצה להכין וכמה אנשים אוכלים
אפשר לשחק עם הכמויות איך שרוצים
[Reply]
הסרטון לא נפתח:((((
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מרץ 25th, 2012 at 13:09
מוזר. אצלי נפתח
אפשר לנסות גם מכאן http://www.youtube.com/user/einatnutrition
[Reply]