• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס חינם
  • ערכת 7 הכלים
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קציצות שעועית אדומה

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

הערכה הדיגיטלית
אני מבננה

 

4 בצל ירוק (לבן + ירוק) קצוצים

1/2 כוס שעועית אדומה מבושלת – טחונה בבלנדר מוט

+ 1/2 כוס שעועית אדומה מבושלת – שלמה

2 כפות טחינה

פטרוזיליה קצוצה

3 כפות קוואקר

מלח פלפל

כורכום, אבקת צ'ילי

 

 

מערבבים את כל המרכיבים יחד

 

מחממים תנור ל-200 מעלות

 

יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה

 

מכניסים לתנור ל-15 דקות, הופכים את הקציצות ומכניסים לעוד 15 דקות

 

 

שיתוף
Share this on WhatsApp

16 תגובות

  1. אלמוג לביא הגב יולי 14, 2017 בשעה 09:26

    שלום,
    האם יש צורך להוסיף סודה לשתיה להשריה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 24th, 2017 at 18:12

    רצוי מאוד *לא* להוסיף סודה לשתייה.

    [Reply]

  2. אלכס הגב יוני 16, 2017 בשעה 14:06

    שלום,
    טחינה גולמית או טחינה מוכנה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 20th, 2017 at 13:14

    גולמית

    [Reply]

  3. תמר הגב יולי 17, 2013 בשעה 08:34

    היי 🙂 מאד אהבתי את הרעיון.
    כמה קציצות יוצאות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 18th, 2013 at 11:41

    מאוד תלוי בגודל שלהן
    אני הכנתי קציצות בינוניות, ויצאו לי בערך 9

    [Reply]

  4. שרון הגב מאי 17, 2012 בשעה 18:57

    האם אפשר לותר על הטחינה? אני רואה כי בכל הקציצות היא מופיעה ואני לא אוהבת להשתמש בה

    [Reply]

  5. דנה הגב מאי 16, 2012 בשעה 07:36

    צריך להשרות את השעועית?… אני קלולס לגמרי בענייני בישול קטניות (ובישול בכלל…) אבל מאוד רוצה לנסות

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 16th, 2012 at 07:40

    הי דנה
    כן, צריך להשרות את השעועית ולבשל במשך כשעה וחצי
    את יכולה להכין כמות גדולה, ולהקפיא במנות, כך יהיה לך זמין הרבה זמן

    או, אם את רוצה לקצר תהליכים, את יכולה לקנות קטניות קפואות של סנפרוסט או חברה אחרת
    הן כבר מבושלות. אז צריך רק לבשל כמה דקות במים רותחים

    בהצלחה 🙂

    [Reply]

    דנה Reply:
    מאי 19th, 2012 at 14:43

    וכמה זמן צריך להשרות?…. שעות? ימים? לילות?…

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 19th, 2012 at 15:08

    משרים במשך לילה

  6. עירית הגב מאי 12, 2012 בשעה 11:40

    תודה רבה. ינוסה.

    [Reply]

  7. עירית הגב מאי 12, 2012 בשעה 11:21

    מה יכול להחליף את הקווקר? אני בעניין הדיאטה דלת הגלוטן והקווקר סומן גם הוא כאויב.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 12th, 2012 at 11:23

    את יכולה להשתמש בקמח חומוס , קמח אורז או כל קמח ללא גלוטן

    [Reply]

  8. סיגל הגב מאי 12, 2012 בשעה 11:01

    ברבוניה גם הולך?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 12th, 2012 at 11:02

    לדעתי כל סוג של שעועית הולך

    [Reply]

השארת תגובה

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
הערכה הדיגיטלית
קורס דיגיטלי
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
חפשו אותי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
Instagram post 2192073978512611022_329678009 פתחו חומוסיה מתחת לבית שלי... איזה אסון 😄🤦🏽‍♀️
לביבות (מטוגנות), פלאפל (מטוגן) וחומוס (טעים)...
Instagram post 2191320544301572984_329678009 רוצים חמין לסופש? תתחילו היום 😄חומוס ושעועית בהשריה, מתכוננים לחמין.... מתכוני חמין מחכים לכם באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2190609209821598024_329678009 תכלס, הסלט הוא רק תירוץ לאכול טופו 🙃😋😄
מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים טופו לקוביות. מעבירים לצנצנת. מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, כף שמן שומשום, כפית מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.  סוגרים את הצנצנת ומשקשקים היטב. מעבירים את הטופו לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור כ-10 דקות. משתדלים מאוד לא לחסל הכל 🤦🏽‍♀️😬
Instagram post 2189982238146145067_329678009 כשאין זמן להכין סלט "מסתפקים" במרק עדשים ודלעת 🙃
מתכון באתר. קישור לאתר בפרופיל
Instagram post 2189274721472518476_329678009 עוד לא חורף וקרררר לי!!....
2 גירסאות לחמין טבעוני עלו לאתר. קישור לאתר נמצא בפרופיל.
Instagram post 2188433628312906913_329678009 אתם כבר יודעים שקשיו זה לא רואו, נכון? כדי להוציא את האגוז מהקליפה שלו, וכדי להיפטר מרעל שנמצא בשרף שעוטף אותו, הקשיו עובר אידוי בטמפרטורות גבוהות מאוד.... אז גם הקשיו שנחשב "טבעי" עובר עיבוד בחום והוא לא רואו..
Instagram post 2175598865017666726_329678009 צבע נוסף בסלט - כרוב סגול פריך וטעים. אני קונה את הכרוב הסגול הכי קטן שאני מוצאת. וכל פעם פורסת פרוסה אחת לסלט וקוצצת אותה.
Instagram post 2172439681933692390_329678009 אחרי הפסקה של כמה שנים, שוב יש בבית ריח של לחם מחמצת ביתי... ❤ מחכה כבר לטעום 😋
Instagram post 2163100963900980535_329678009 לא התאפקתי... מרק עדשים 😁
.
#בישולבריאעםעינת #טבעוני #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (51)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (22)
  • חומוס (29)
  • טופו (34)
  • ירקות (77)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (132)
  • ללא טופו (53)
  • מאש (17)
  • מרק (26)
  • מתוקים (37)
  • עדשים (54)
  • פטריות (11)
  • פשטידות (19)
  • קדירה (17)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (92)
  • ראשונות (57)
  • שונות (39)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס