• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

קדירה טבעונית מדגנים ירקות וחומוס מונבט

מיני קורס מתנה
קדירת דגנים ירקות וחומוס מונבט

כוס תערובת שאריות דגנים : כוסמת אורז בסמטי מלא אורז אדום מלא גריסים
כוס גרגירי חומוס אחרי השריה והנבטה
בצל קצוץ
5 שרי חצויות לחצי
6-7 בצל ירוק דקים (4-3 בינוניים או עבים) – חתוכים לגפרורים
3 פטריות פרוסות לחצאי פרוסות
קישוא חתוך לקוביות
100 גרם רסק עגבניות ללא סוכר ותוספים
2 שיני שום קלופות וחצויות לחצי
3 עלי דפנה יבשים
כפית מלח ים
פלפל שחור גרוס
ממש קמצוץ כמון

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

מטגנים בצל בכף שמן עד הזהבה
אם צריך מוסיפים קצת מים שלא ידבק או ייחרך

מוסיפים עגבניות פטריות קישוא ובצל ירוק ומערבבים, מבשלים 2-3 דקות
מוסיפים את הדגנים והחומוס ומערבבים מבשלים 2-3 דקות
מוסיפים רסק + 2 כוסות מים ומערבבים

מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, שום ועלי דפנה
מערבבים

מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות

קדירת דגנים ירקות וחומוס מונבט
צפיות 716
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

14 תגובות

  1. אני הגב מרץ 14, 2014 בשעה 19:18

    יצא ממש טעים! תודה

    • עינת שגיא הגב מרץ 15, 2014 בשעה 12:58

      תודה 🙂

  2. מיכל הגב ספטמבר 24, 2013 בשעה 17:59

    היי,
    חדשה כאן באתר אבל ממה שראיתי עד כה הוא נראה מקסים!
    את האורז ושאר הדגנים הכנת לפני או שתוך כדי הכנת המתכון זה מתבשל?

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 30, 2013 בשעה 16:53

      תודה מיכל 🙂
      הדגנים לא מבושלים לפני
      הם מתבשלים תוך כדי

  3. גיא הגב ספטמבר 16, 2013 בשעה 19:06

    שלום! הכנתי את המתכון כפי שציינת פחות או יותר ואחרי רבע שעה על אש קטנה התבשיל כבר נעשה יבש! הוספתי עוד 2-3 כוסות מים ורק אז הסתדר. אולי אני טועה אבל אני חושב שצריך להוסיף עוד מים כנגד החומוס גם. אבל יצא מאד טעים! תודה!!

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 30, 2013 בשעה 16:55

      תודה גיא
      מוזר, כמות המים אמורה להספיק
      מה גם שהירקות מוציאים נוזלים משל עצמם
      העיקר שיצא טעים 🙂

  4. עינב הגב אוגוסט 5, 2013 בשעה 14:39

    היי עינת. אני מאוד אוהבת את האתר שלך והמתכונים שבו. לאחרונה נתקלתי בכתבה שטוענת שצריך להפריד בארוחה בין פחמימה לחלבון ולאכול כל אחד מהם בארוחה אחרת. כמובן שזה חידוש עבורי במיוחד בתזונה טבעונית שבה שילוב של דגן וקטניה יוצר חלבון מלא.
    מה גישתך בנושא? תודה : )

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 5, 2013 בשעה 17:02

      תודה עינב 🙂
      קודם כל, בדרך כלל כשמדברים על הפרדה מדברים על מזונות עתירי פחמימות (מעובדים) ומזונות עתירי חלבון (מוצרים מהחי)
      כשמדובר בדגנים מלאים וקטניות, שבאופן טבעי מכילים גם פחמימות וגם חלבונים, זה לא רלוונטי.

  5. רוחמי הגב יוני 9, 2013 בשעה 08:53

    שלום עינת , אני רוצה להכין את המתכון הנ"ל אבל לא מבינה את המשמעות של המשפט :"כוס תערובת שאריות דגנים : כוסמת אורז בסמטי מלא אורז אדום מלא גריסים
    כוס גרגירי חומוס אחרי השריה והנבטה:

    1.על הכל התכוונת שכולל השריה והנבטה גם כוסמת האורז……. ?
    2. לאחר הנבטה של כמה זמן ? הרי אחרי כמה ימים למיטב ידיעתי ההנבטה גודלת וזה הופך לנבט שזה עלה בעצם ולא גרכין חןמןס למשל , אז ההאם התכוונת להנבטה חלקית ? של כמה זמן ?
    3. האם אורז אפשר להנביט ?

    תודה מראש על תשובתך

    • עינת שגיא הגב יוני 9, 2013 בשעה 11:48

      הי רוחמי 🙂
      במתכון הזה השתמשתי בדגנים מלאים מבושלים שהיו לי
      את יכולה להשתמש באיזה דגן שאת רוצה
      או, כמוני, להכין תערובת

      "אחרי השריה והנבטה" מתייחס לחומוס
      השריה של 48 שעות, הנבטה של לפחות 24 שעות

      קשה מאוד להנביט אורז
      אבל לדעתי אפשר
      (לא ניסיתי)

      בהצלחה 🙂

  6. אביטל הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 20:22

    האם אפשר לוותר על גרגירי החומוס או להחליף אותם במשהו אחר?
    וכנ"ל לגבי הבצל הירוק?

    תודה 🙂

    • עינת שגיא הגב דצמבר 28, 2012 בשעה 11:19

      כן, אפשר לעשות מה שרוצים 🙂
      כמובן שהטעם יהיה שונה, אבל עדיין בטוח יצא טעים 🙂

  7. תגית דאנס הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 14:42

    עינת!

    בהשראתך קניתי סוףסוף דפי אורז,
    אבל איך אני מטפלת בהם?
    ועל איזה חום ולמשך כמה זמן שמים בתנור?
    תודה על רעיון שבעיקר משדרג לי את מפעל ההזנה ללארוחות לבי"ס…

    • עינת שגיא הגב דצמבר 27, 2012 בשעה 17:50

      מצוין!
      את יכולה לראות כאן את כל השלבים
      אם את רוצה לאפות, לחמם תנור ל-200 מעלות
      ולהכניס אותם ל-20 דקות
      אצלי בתנור החלק הפנימי חם יותר
      אז אחרי 10 דקות אני הופכת את המגש
      בהצלחה 🙂

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס