מרק עדשים כתומות מ-2 רכיבים בלבד
2 תגובות
השארת תגובה
מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
מוסיפים עדשים ומערבבים
מוסיפים 6-7 כוסות מים ומביאים לרתיחה
(כדאי להישאר באיזור הסיר, כי הוא נוטה לגלוש…)
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה-שעה
את התבלינים מוסיפים בסוף הבישול
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
מכניסים 3 כוסות מים רותחים או מהברז?
מים רגילים. לא רותחים