• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

עוגיות טחינה ללא גלוטן

מיני קורס מתנה
עוגיות טחינה ללא גלוטן
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין
natural vegan healthy food

¼ כוס טחינה גולמית
¼ כוס מייפל אמיתי
כוס וחצי קמח שקדים
חופן שקדים קצוצים גס

מערבבים טחינה ומייפל
מוסיפים קמח שקדים ושקדים קצוצים ומערבבים לתערובת אחידה

מחממים תנור ל-180 מעלות

יוצרים עוגיות (אני משתמשת במכשיר פלאפל כדי שיצאו שוות ויפות)
מניחים בתבנית על נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 

65 תגובות

  1. טל הגב אפריל 7, 2019 בשעה 13:41

    היי, העוגיות נראות מצויין! אני ממש רוצה להכין אבל אין לי מייפל בבית ואני גם מייעדת אותן לילדים קטנטנים. איזה תחליף יכול להיות כאן למייפל ועד כמה קריטי למתכון השקדים שקצוצים גס?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 7th, 2019 at 14:41

    תודה טל! השקדים שקצוצים גס ממש לא קריטיים למתכון. אפשר לוותר. לגבי המייפל – לא ניסיתי אותם עם ממתיק אחר, אבל לדעתי אפשר להשתמש בכל ממתיק נוזלי אחר. אני מניחה שזה טיפה ישפיע על הטעם והמרקם. אז קחי בחשבון.

    [Reply]

  2. אייל זהבי הגב ינואר 2, 2018 בשעה 21:12

    מתכון משגע ופשוט.
    הוספתי לתערובת מיץ מחצי תפוז, פלפל שחור, מעט מלח ואגוז מוסקט מגורר…להתעלףףףף.
    תודה

    [Reply]

  3. אור נתיב הגב אוקטובר 19, 2016 בשעה 14:28

    היי עינת! נעים להכיר!!:) שמי אור ואני סובלת מרגישות כלשהי בדרכי העיכול וההצעות שלך באתר זה ממש….חסד מתוק משמיים! תודה תבורכי וישר כח!:)
    שאלה אם אפשר: במתכון עוגיות קלות שמופיע במדור הווידאו שלך
    יש מתכון לעוגיות קלות: ממרח בוטנים,דבש וקוואקר.
    מאחר ואסור לי לאכול בוטנים אז החלפתי זאת בטחינה. ערבבתי את הטחינה הגולמית עם מעט מים לדלל(אני לא יודעת אם זה היה רעיון טוב…) 180 מעלות בתנור למשך 9 דקות.
    העוגיות יצאו קצת שרופות מלמטה אך מלמעלה ובפנים מרקם טיפה רך.
    מה את אומרת זה צריך לצאת כך? אולי יש לך הצעת יעול עבורי?
    תודה,אשמח לקבל תגובה,חג שמח!!! 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 19th, 2016 at 18:13

    הי אור. לגבי עוגיות הבריאות – קודם כל, יש בהן סילאן, ולא דבש 🙂
    דבר שני, לא צריך לדלל את הטחינה הגולמית. משתמשים בה כמו שהיא.
    דבר שלישי, יכול להיות שהתנור שלך חזק, ולכן נשרפו. אז בפעם הבאה תאפי אותן על 160 מעלות.
    וספרי לי איך יצא 🙂

    [Reply]

  4. אופירה הגב דצמבר 21, 2015 בשעה 08:49

    האם מספיק במקום קמח שקדים לטחון במעבד מזון שקדים? כי זה יוצא פירורי שקדים אבל לא מרקם של קמח…ובכמה שקדים להשתמש כשטוחנים אותם? האם קמח שקדים יקר בחנויות טבע?

    [Reply]

  5. עירית הגב אפריל 23, 2015 בשעה 16:24

    הי עינת, כרגע הכנתי את העוגיות, בחרתי להחליף 1/2 כוס בקמח קוקוס, יצא נ ה ד ר !! הרבה זמן חיפשתי מתכון ללא תוספת שמן, ללא סוכר.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אפריל 23rd, 2015 at 17:17

    איזה כיף 🙂 תודה !

    [Reply]

  6. עמית הגב מרץ 26, 2015 בשעה 13:54

    היי
    האם אפשר להשתמש בדבש במקום במייפל?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 26th, 2015 at 16:43

    הי עמית
    אני לא אוכלת דבש ולא ניסיתי, כך שלא אוכל לעזור

    [Reply]

  7. רועי הגב פברואר 28, 2015 בשעה 12:25

    האם כוס קמח שקדים מדובר בכוס מדידה או כוס זכוכית רגילה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 28th, 2015 at 14:58

    כוס מדידה

    [Reply]

  8. sarit הגב ספטמבר 10, 2014 בשעה 15:02

    היי עינת,

    הכנתי את העוגיות אתמול, נתקבלה כמות של 16 עוגיות.

    כדררתי לעגולים ומעט מעכתי כנדרש.. בהתאם למצויין במתכון.

    טעימות מאד !

    חשוב לי לציין כי הן יצאו מעט דחוסות ורציתי לדעת אם זה באמת המרקם שיוצא ?

    תודה לך ושנה טובה,

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ספטמבר 10th, 2014 at 17:53

    הי שרית
    אכן כן. המרקם של העוגיות מאוד דחוס
    כמו מרקם של עוגיות בריאות

    [Reply]

  9. עדינה הגב אוגוסט 7, 2014 בשעה 18:10

    איפה משיגים מכשיר פאלאפל? אני כבר הרבה זמן מחפשת ובחניות מתמחות כמו "cook store" אין להם.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 8th, 2014 at 05:44

    הי עדינה
    אני קונה בשוק לוינסקי בתל אביב
    יש שם חנויות קטנות לכלי מטבח

    [Reply]

  10. תמר הגב יולי 30, 2014 בשעה 16:02

    הי, יצא ממש מוצלח. הבצק במרקם נוח שמאפשר לילדות ליצור צורות בקורצן – בכלל שיחוק. ובכלל אחלה אתר. תודה!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 30th, 2014 at 17:29

    איזה כיף! תודה תמר 🙂

    [Reply]

  11. שלומית הגב מאי 4, 2014 בשעה 07:46

    לסוכרתיים ניתן לשתמש בסטיויה בטיפות או באבקה או לערבב סטיויה וסירופ אגבה שמתאים גם לסוכרתיים

    [Reply]

  12. מירי הגב פברואר 21, 2014 בשעה 09:18

    אהלן, הפשטות של העוגיות האלה משמחת!
    10 דקות מנסיוני לא מספיקות כי העוגיות עדיין מתפרקות.
    אני שמה לעוד בערך 7 דקות על 200 מעלות כדי שיקבלו קצת צבע.
    לבריאות ושבת שלום

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 21st, 2014 at 11:47

    מעולה מירי! תודה רבה
    הזמנים והטמפ' משתנים מתנור לתנור

    [Reply]

  13. מישל הגב פברואר 10, 2014 בשעה 03:01

    שלום עינת
    האם שמעת עח סוכר דקלים (מופק מעצי קוקוס ) והאם מתאים לסוכרתיים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 16th, 2014 at 15:54

    הי מישל
    לא שמעתי
    אבל סוכר הוא סוכר הוא סוכר
    לא משנה ממה מפיקים אותו
    לכן הוא לא מתאים לסוכרתיים

    [Reply]

  14. אורית הגב פברואר 9, 2014 בשעה 09:47

    היי,, האם במקום מייפל אפשר רסק תפוחים? אותה כמות או יותר?
    תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 9th, 2014 at 16:42

    הי אורית
    לא ניסיתי, אבל לדעתי אפשר
    רק קחי בחשבון שרמת המתיקות תרד משמעותית
    בהצלחה 🙂

    [Reply]

  15. נורית הגב ינואר 8, 2014 בשעה 03:11

    הכנתי עם קמח קשיו ויצא מצויין
    תודה על המתכונים הטעימים והבריאים

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    ינואר 13th, 2014 at 19:39

    תודה רבה 🙂

    [Reply]

  16. ofelya הגב דצמבר 12, 2013 בשעה 08:05

    i used dates paste instead of mapel
    (ממרח תמרים)
    what can i say? one round went to school with my son. history teacher wrote back in his diary to ask for the recipe… second round went with me to a sewing cycle meeting. those girls now think i'm a kitchen godess…
    thank you for those amazing coockies 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 12th, 2013 at 13:43

    LoL ! 🙂
    thanks for sharing!

    [Reply]

  17. עינב הגב נובמבר 24, 2013 בשעה 17:58

    החלפתי את קמח שקדים בכוס וחצי של שיבולת שועל שריסקתי ויצא ממש טעים.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 25th, 2013 at 14:56

    נשמע מצוין!
    תודה על השיתוף

    [Reply]

  18. סיגל הגב נובמבר 15, 2013 בשעה 11:03

    אני גם רוצה להשתמש בקמח אורז במקום שקדים, אבל לא הבנתי מה זה קמח אורז דביק, זה השם של המוצר, או שעשית אותו דביק עם ה-2 כפות חמאת שקדים?
    וחמאת השקדים היא בנוסף או במקום הטחינה?
    תודה.

    [Reply]

  19. אסנת בשן הגב נובמבר 15, 2013 בשעה 10:34

    הי עינת
    תקשיבי- התאהבנו!!!
    כבר שלושה חודשים שאני מכינה כל שבוע את העוגיות האלה… תענוג!!!
    שאלה לי עבור בן משפחה חולה סוכרת שמתענג עליהן-
    סירופ מייפל טבעי- איך הוא לסוכרתיים? מתפרק לסוכר?
    איך להתייחס אליו?
    תודה יקרה!!

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    נובמבר 15th, 2013 at 14:09

    וואו אסנת 🙂 איזה כיף!
    אני שמחה לשמוע

    מייפל לא מתאים לסוכרתיים. הוא סוכר לכל דבר
    לצערי אני לא מכירה תחליף מתאים

    [Reply]

  20. פז הגב אוקטובר 28, 2013 בשעה 06:43

    לכל מי ששאלה או שאל לגבי קמח שקדים אני הכנתי את העוגיות עם כוס אחת של קמח אורז דביק ו-2 כפות של חמאת שקדים ובמקום המייפל השתמשתי בסילאן טבעי (ללא סוכר או ממתיק כלשהו) ויצא מעולה, ממש ללקק את האצבעות 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 28th, 2013 at 15:57

    מעולה 🙂 תודה על השיתוף

    [Reply]

  21. שירה הגב אוקטובר 11, 2013 בשעה 14:27

    העוגיות יצאו טעימות בטרוף!!!! חבל שיש בהן הרבה שומן 🙁 האם ניסית בעבר עם קמח אורז מלא?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוקטובר 11th, 2013 at 16:13

    מה רע בשומן ? 🙂
    לדעתי לא יעבוד עם קמח אחר דווקא בגלל השומן שיש בקמח השקדים

    [Reply]

  22. נוית הגב יולי 24, 2013 בשעה 05:59

    האם עושים כדורים או שמשטחים את העוגיה? תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 26th, 2013 at 11:29

    אני משתמשת במכשיר פלאפל אז הן יוצאות בגובה 1סמ
    אפשר לעשות עיגול ולהשטיח , אבל לא יותר מדי
    כדי שלא ישרפו

    [Reply]

  23. מיכל הגב יולי 17, 2013 בשעה 20:25

    היי עינת.
    האם אפשר להשתמש בשקדים טחונים הנקנים בשקיות של 100 גרם בסופרים? אם כן – באיזו כמות? האם שקית וחצי היא שוות ערך לכוס וחצי? (נדמה לי ש-100 גרם הם בדרך כלל כמות של כוס).

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 18th, 2013 at 11:43

    אם השקדים טחונים דק דק ממש כמו קמח, אז אפשר
    אני קונה קמח שקדים בחנות טבע. אפשר למצוא אותו במדפים של מוצרים ללא גלוטן

    לשאלת המשקל – לא שקלתי.. אז לא יודעת להגיד לך

    [Reply]

    איריס חיים Reply:
    אוגוסט 30th, 2013 at 15:35

    היי,

    אתמול הכנתי את העוגיות האלו והשתמשתי בשקדים טחונים וכן, 100 גרם הם בערך כוס.
    יצא מעולה.
    מתכוונת להגיש אותם בחג, האם מספיק לשמור אותם בקופסא אטומה על השיש?
    כמה זמן הם מחזיקים מעמד (אם לא טורפים אותם קודם כמובן)?

    שנה טובה,
    איריס חיים

    [Reply]

  24. רחל הגב יוני 26, 2013 בשעה 16:08

    היי ענת,
    אכן כיף שיש אותך !!
    יש לי בעיה לשלוח אליך את פרטי , משום מה האימייל שלי , יוצא לא תקין וזה האימייל היחיד שאני משתמשת משנת 2003 :
    rpeled2003

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 26th, 2013 at 20:58

    תודה רחל 🙂

    [Reply]

  25. מחכל הגב יוני 5, 2013 בשעה 15:13

    הי עינת!
    זה יהיה מוזר לעשות את זה עם קמח חומוס במקום שקדים?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יוני 5th, 2013 at 15:22

    כן :-/
    ניסיתי. לא טעים ככ

    [Reply]

  26. נועה הגב מאי 29, 2013 בשעה 12:31

    עוגיות מדהימות, איזה כיף שיש לנו אותך שדואגת שיהיה לנו טעים כל פעם מחדש
    🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 29th, 2013 at 12:39

    איזה כיף נועה 🙂
    תודה רבה!
    🙂 🙂

    [Reply]

  27. בן הגב מאי 27, 2013 בשעה 15:36

    יאאאיי!
    איזה יופי לראות את הבלוג, בעבר הייתי חבר שלך בפייסבוק ושם ראיתי את מגוון המתכונים הפשוטים והמאלפים שלך, היום אין לי פייסבוק, אבל כיף לגלוש בבלוג.

    פתחתי בלוג בישול ביקורתי חדש,
    http://easyfoodisrael.blogspot.co.il/
    אני אוסיף את הבלוג שלך לרשימת הקישורים שלו.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 27th, 2013 at 16:18

    תודה בן 🙂
    בהצלחה עם הבלוג החדש!

    [Reply]

    אורלית Reply:
    אוגוסט 24th, 2013 at 05:07

    היי, נכנסתי לבלוג שלך ואשמח לקבל עוד מתכונים לגלידות טבעוניות, כי יש לי רגישות ללקטוז
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    אוגוסט 26th, 2013 at 18:04

    לגלידות טבעוניות אין מתכונים 🙂
    זה עניין של טעם
    פשוט לטחון בבלנדר פירות קפואים
    אני אוהבת את השילוב בננה מנגו ותמרים
    אבל אפשר לעשות גלידות מכל שילוב שהוא
    בהצלחה

    רחלי Reply:
    ספטמבר 3rd, 2013 at 15:18

    ניסיתי נחמד מאוד אפשר לכדרר כדורים קטנים וליפחוס אותם מעט כדיי שיצא כריסטי,ואים להוסיף טיפה סודה לשתייה זה יהיה יותר אוורירי בקיצור מצויין.

  28. אריאל הגב מאי 27, 2013 בשעה 10:49

    היי
    האם ניתן להחליף את המייפל בסילאן? ואם כן מה המינון?
    תודה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 27th, 2013 at 12:29

    בהחלט
    רק צריך לקחת בחשבון שהצבע יהיה כהה יותר
    הכמות היא אותה כמות

    [Reply]

    אריאל Reply:
    מאי 27th, 2013 at 13:49

    המון תודה. ובעניין אחר- חיפשתי באתר את הדרך להכנת קמח חומוס ולא מצאתי..תוכלילכוון אותי?? שוב תודה.

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 27th, 2013 at 14:45

    קמח חומוס? אני קונה מוכן, לא מכינה בעצמי

  29. Orly הגב מאי 19, 2013 בשעה 07:43

    הי,
    אפשר גם בלי השקדים הקצוצים נכון? (אני רוצה שגם הבת שלי תהנה וזה סכנת חנק עדיין),
    הן יוצאות רכות או פריכות?

    תודה,
    אורלי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 19th, 2013 at 12:21

    הי אורלי
    כן, בהחלט אפשר לוותר על השקדים הקצוצים
    הן לא קשות. הנסיינית בת ה-3 שלי אכלה אותן בהנאה 🙂

    [Reply]

    Orly Reply:
    מאי 20th, 2013 at 10:54

    תודה!

    [Reply]

  30. תמי הגב מאי 18, 2013 בשעה 17:53

    הי עינת,
    קמח שקדים, האם פשוט מרסקים את השקדים, או קונים בחנות?
    תמי

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 18th, 2013 at 20:31

    אפשר לקנות, ואפשר לטחון. זה אותו הדבר

    [Reply]

  31. ננה הגב מאי 18, 2013 בשעה 17:41

    שלום
    איך מכינים קמח שקדים ???
    ובאותה הזדמנות שמעתי שיש גם קמח סלק…איך מכינים?
    תודה רבה

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מאי 18th, 2013 at 20:32

    על קמח סלק לא שמעתי
    קמח שקדים אפשר לקנות מוכן ואפשר לטחון שקדים דק-דק

    [Reply]

השארת תגובה ל-sarit

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
יום פגישות ארוך במיוחד מתחי יום פגישות ארוך במיוחד מתחיל בבוסט של שוקו-בננה 💪🏾💪🏾🍌🍌

המתכון באתר בישול בריא עם עינת.
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
גם בימים הכי עמוסים
גם בימים שאין פירות בבית
גם בימים שלא מתחשק
לא מוותרת על ארוחת בוקר 🤗

סלט שרי אבוקדו ברוטב לימון, חומץ תפוחים, שמן זית, מלח פלפל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחת ערב - 
קולות רקע - שעועית ירוקה, כרוב ניצנים, אפונה וזוקיני
מסמר הערב - טופו ברוטב פלפלים 🤩
המתכון לטופו באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מי עוד מכורים כמוני? מתכון ח מי עוד מכורים כמוני?
מתכון חדש באתר 🤩 
שמתאים כמנה עיקרית לארוחת החג (לאוכלי קטניות)
ההתנסות הראשונה שלי עם טופו היתה בסדנת בישול שהשתתפתי בה שאחת המנות בה היתה טופו בפלפלים
המנה לא היתה טעימה בכלל והייתי בטוחה שטופו זה לא בשבילי
16 שנה מאוחר יותר (היום) אני מכורה לטופו ומוכנה לאכול אותו בכל צורה (אפילו "ככה בלי כלום" כשהוא מוכן ביתי וטרי...)
אז הנה סוג של תיקון למנה ההיא של טופו בפלפלים
טופו ברוטב פלפלים משגע
מתאים גם כמנה עיקרית לארוחת החג (לאוכלי קטניות)
המתכון כבר מחכה לכם באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר נמצא בפרופיל
מי עוד מכורים כמוני? 🤚

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
"קצת" סלט אחרי הפחמימות של הסופש 😄

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שייק בוקר טוב
אפרסמון בננה תמרים תותים 
😋😋🍌🍓🍌🍓

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ארוחה מאוזנת ומשביעה
גרגירי חומוס עם בצל ופטריות יער
ירקות טריים
ומלא מלא טחינה 😃

המתכון לחומוס - זו בעצם שווארמה פטריות יער שעשויה לפי המתכון לשווארמה טופו שנמצא באתר (רק עם פטריות יער במקום טופו) שהוספתי לה גרגירי חומוס מבושלים

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שווארמה פטריות יער ובצל 🤩😋
כל מה שחסר זה פיתה וטחינה וזה מוש-לם!
מתכון כמו המתכון שיש באתר בישול בריא עם עינת לשווארמה טופו, רק בלי הטופו 😄
קישור לאתר בפרופיל 👆🏽 או באודות 👈🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עד שיגיע זמן צהריים סלט חסה עד שיגיע זמן צהריים
סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע
המתכון לרוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל או באודות

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (39)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (160)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס