• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

לביבות כרוב טבעוניות ללא גלוטן

מיני קורס מתנה
לביבות כרוב טבעוניות ללא גלוטן

(יוצאות בערך 9-12 לביבות, תלוי בגודל שלהן)

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

בצל קצוץ
חצי כרוב לבן קצוץ
גזר מגורד בפומפייה
1.5 כוסות שקדים טחונים
כף שמן זית
כפית/כפית וחצי מלח טבעי גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה חריפה

מטגנים בכף שמן כרוב בצל וגזר עד ריכוך
כשהירקות רכים, מורידים מהאש ומצננים
מוסיפים קמח שקדים ותבלינים ומערבבים
טוחנים הכל עם בלנדר מוט

מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות שטוחות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-30 דקות
אם רוצים להשחים את הלביבות משני הצדדים, אפשר להפוך אותן
ולהכניס שוב לתנור ל-10 דקות נוספות

צפיות 4,298
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

40 תגובות

  1. סביון הגב אוקטובר 17, 2016 בשעה 12:33

    הי, את יכולה לרשום כמויות מדויקות לתבלינים?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 17, 2016 בשעה 12:46

      הוספתי 🙂

  2. טל הגב יולי 7, 2016 בשעה 13:26

    אין צורך במשהו שמדביק את החומרים?

    • עינת שגיא הגב יולי 7, 2016 בשעה 15:30

      השקדים מדביקים 🙂

  3. עדי הגב יוני 16, 2016 בשעה 15:41

    יש לך כפתור "הדפס"ליד המתכון.
    סבבה.
    אבל למה אני צריך 15 עמודים מודפסים של התגובות למתכון???
    לא חבל על הנייר?
    חבל ומעצבן.

  4. מאירה הגב אוגוסט 10, 2015 בשעה 06:52

    אני אנסה בגרסה משלי בלי קמח רק עם טחינה נראה מה יצא ואדווח.

    • מאירה הגב אוגוסט 14, 2015 בשעה 10:07

      ניסיתי את הכרוב אידתי במיקרו 5 דקות ואת כל השאר ישר למעבד המזון אליו הוספתי את הכרוב המאודה תבלינים טחינה גולמית משושום מלא, יצא מצוין והכי חשוב טעים.

      • עינת שגיא הגב אוגוסט 14, 2015 בשעה 12:03

        מעולה. תודה !

  5. מאירה הגב אוגוסט 8, 2015 בשעה 18:22

    האם אפשר בלי לטגן את הירקות קודם, פשוט לזרוק את כל המרכיבים למעבד מזון וליצור לביבות מהעיסה?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 8, 2015 בשעה 19:47

      לא ניסיתי, אבל לדעתי זה לא ידבק
      שווה לנסות 🙂

  6. יורי הגב יוני 4, 2015 בשעה 07:26

    אפשר עם כרוב אדום?

    • עינת שגיא הגב יוני 5, 2015 בשעה 13:45

      בהחלט

  7. ליאת הגב נובמבר 4, 2014 בשעה 18:10

    טעימות מאד וכל כך קלות להכנה. אכלתי את התערובת (כדי לטעום…) ובהחלט אפשר לאכול גם בלי לאפות כלביבות

    • עינת שגיא הגב נובמבר 5, 2014 בשעה 17:21

      תודה 🙂

  8. טלי הגב אוקטובר 2, 2014 בשעה 16:40

    יצא מעולה, אבל לטובת הדורות הבאים, בהחלט היה צריך למרוח שמן על נייר האפייה. נאלצתי לגרד את הלביבות עם שפכטל.

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 3, 2014 בשעה 07:20

      תודה טלי
      מוזר, לי אף פעם לא נדבק

  9. טלי רובינשטיין הגב ספטמבר 5, 2014 בשעה 08:56

    הכנתי, יצאו מעולות, אגב, אפילו לא טרחתי לקלף את השקדים, פשוט טחנתי אותם עם הקליפה ויצא נהדר

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 5, 2014 בשעה 12:25

      מעולה 🙂
      גם אני לא מקלפת את השקדים

  10. גלית הגב ינואר 22, 2014 בשעה 06:55

    היי עינת,
    בהתחלה נשמע לי מוזר מאוד לביבות כרוב אבל אחרי שכבר ניסיתי רצועות כרוב בתנור (מעולה) וכרוב ברוטב עגבניות כתחליף לפסטה , היה ברור לי שגם את המוזר הזה אני הולכת לנסות 🙂 הכנתי, לפני יומיים את הלביבות והן מדהימות!!!! תודה על המתכון המעולה!
    הולכת היום להכין שוב (אגב, 2 מתוך שלושת ילדיי אהבו מאוד:) )
    זוממת גם על לביבות עדשים ועל הקטשופ הביתי….

    • עינת שגיא הגב ינואר 22, 2014 בשעה 14:21

      מעולה גלית 🙂 תודה!

    • קרין הגב אפריל 1, 2014 בשעה 16:36

      היי גלית, תוכלי בבקשה לפרט את המתכונים של רצועות הכרוב ושל הכרוב ברוטב עגבניות (כתחליף לפסטה)?

      תודה 🙂

      • גלית הגב מאי 9, 2014 בשעה 08:08

        לקרין-
        רצועות כרוב
        חותכים את הכרוב לרצועות גסות מפזרים בתבנית , זורים מעל קצת שמן זית ואופים עד לפני שנישרף:)

        כרוב ברוטב עגבניות
        חותכים כרוב לרצועות דקות ו"זורקים" לתוך רוטב עגבניות המועדף על בני המשפחה.

        פשוט וטעים.

        בדרכי להכין (שוב) את המתכון המנצח של עינת המופיע בדף זה!!!!

  11. אפרת הגב אוגוסט 14, 2013 בשעה 14:45

    תודה רבה על המתכון, מקווה לנסות כמנה נוספת לשבת… האם יש צורך לשמן את נייר האפיה ?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 14, 2013 בשעה 16:22

      לא, אין צורך לשמן

  12. אריאלה הגב אוגוסט 12, 2013 בשעה 15:14

    היי עינת
    איך אני אמורה לחשב מבחינה תזונתית?
    כמה קציצות זה מנה? בגלל קמח השקדים לדעתי

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 14, 2013 בשעה 13:32

      למה צריך לחשב ?…
      עקרונית, יש פה ירקות וקמח שקדים
      שקדים = שומן וחלבון
      מקווה שזה עוזר

  13. רם הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 14:47

    הי עינת.
    האם אפשרי להחליף את הכרוב בקישואים או כרובית?
    המתכון נראה בסיס לשלל ירקות…
    תודה מראש.

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 12, 2013 בשעה 03:48

      אני מניחה שכן, אבל לא ניסיתי 🙂
      ניסיתי עם כרישה וזה יוצא מצוין!

  14. סילבי הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 12:26

    עינת, אילו קמחים אפשר במקום קמח שקדים ומה מדביק את העיסה ?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 12:44

      אפשר להשתמש בכל קמח אחר
      אבל לקמח שקדים יש מרקם יחודי
      כך שהלביבות יוצאות נימוחות וטעימות במיוחד

  15. אפרת הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 10:23

    נראה מצוין, בדיוק יש לי כרוב שנראה לי מתאים מאוד למתכון הזה.
    בתמונה זה נראה כאילו הלביבות מצופות בפירורי לחם, או שנדמה לי?
    תודה ושבוע טוב

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 10:59

      לא. הן לא מצופות 🙂

      • אפרת הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 21:13

        יופי מצוין, אני מקווה מחר להכין אותן, תודה ולילה טוב

  16. ורד לב הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 06:48

    נשמע מעולה!

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 11:02

      תודה ורד 🙂

  17. אור הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 06:21

    תודה עינת, אפשר עם קמח חומוס במקום שקדים?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 11:02

      אפשר, אבל כמובן שהטעם והמרקם יהיו שונים 🙂

      • אור הגב אוגוסט 11, 2013 בשעה 17:26

        תודה, אנסה 🙂

  18. גלית הגב אוגוסט 10, 2013 בשעה 09:04

    קמח שקדים זה שקדים טחונים?

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 10, 2013 בשעה 10:25

      אפשר להשתמש בשקדים טחונים אבל לוודא שהם טחונים דק דק, ממש כמו קמח

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס