קציצות כוסמת ועדשים שחורות
6 תגובות
השארת תגובה
מערבבים את כל החומרים חוץ משמן וטוחנים עם בלנדר מוט
מוסיפים 2 כפות שמן ומערבבים
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-20 דקות, הופכים את הקציצות, ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
האם הכונה לכוסמת ירוקה/חומה.
והאם הכמויות של הכוסמת והעדשים השחורות הם לפני הבישול/הנבטה?
הי מגי
הכוונה לכוסמת ירוקה
הכמויות הן לאחר בישול/הנבטה
אך אני מנביטה את העדשים? חדשה עם כל ההתעסקות עם עדשים
הי ריני
אולי זה יעזור לך
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4354833,00.html
לאחר שאני מנביטה את העדשים בזמן הבישול הקליפות של העדשים צפות במים , האם לקליפה יש ערך תזונתי או שאפשר לזרוק אותן ?
תודה
יש בהן ערך מסוים, אבל לא נראה לי קריטי אם את מבשלת אותן