• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

אורז מינסטרונה

מיני קורס מתנה
Share this on WhatsApp
מדריך חינמי למתחילים
המזווה חנות טבע און ליין

אורז מינסטרונה

בצל חתוך לקוביות

גזר חתוך לקוביות

פלפל אדום חתוך לקוביות

פלפל צהוב חתוך לקוביות

רסק עגבניות קטן ללא סוכר

כוס ציר ירקות או מים או משולב

קישואים חתוכים לקוביות

חצי כוס שעועית לבנה קפואה

חצי כוס אפונה קפואה

חצי כוס שעועית ירוקה קפואה

חצי כוס אורז בסמטי מלא

כף שמן זית

מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה

מאדים בצל בשמן עד להזהבה

מוסיפים גזר וממשיכים לאדות כ-5 דקות

מוסיפים פלפלים וממשיכים לאדות כ-5 דקות

מוסיפים רסק+ציר/מים, מרתיחים ומבשלים ללא מכסה

על אש קטנה כחצי שעה

מוסיפים קישואים, קטניות, אורז ותבלינים

מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות

אם נשארו נוזלים ממשיכים לבשל ללא מכסה עד שהנוזלים מתאדים

שיתוף
Share this on WhatsApp

יש לך שאלה על המתכון?
הצליח לך ובא לך לפרגן?
מזמינה אותך לכתוב בקבוצת המתכונים בפייסבוק

 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
בואו נדבר על זה... שאלות ותגובות על מתכונים באתר
 
אורז אפונה בצל גזר פלפל קדירה קישוא רסק עגבניות שעועית

13 תגובות

  1. עינת שגיא הגב מרץ 31, 2019 בשעה 05:53

    הי לימור. צודקת. תודה! כוס מים. תיקנתי את המתכון 🙂

    [Reply]

  2. לימור הגב מרץ 29, 2019 בשעה 07:49

    שלום עינת,
    כמה מים לשים?
    לא רשמת….

    [Reply]

  3. ענבל שפי הגב יוני 2, 2016 בשעה 08:14

    הי עינת, מאז הפרסומים הלא סימפטיים על אורז מלא בעניין הארסן, אני הפסקתי להשתמש באורז מלא, וחזרתי לאורז בסמטי לבן, וגם לא הרבה. מה דעתך על הנושא? לפי הפרסומים, אורז מלא זה פשוט מלא רעל..

    [Reply]

  4. שירה הגב מרץ 20, 2014 בשעה 08:52

    האם צריך לבשל את השעועית קודם במידה וןאני משתמשת בשעועית יבשה ולא קפואה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    מרץ 20th, 2014 at 14:07

    כן. בהחלט. רצוי לבשל אותה לפני.

    [Reply]

  5. שירה הגב פברואר 14, 2014 בשעה 09:48

    בכוונה קטניות קפואות? לא עדיף טריות מבושלות?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 14th, 2014 at 14:57

    כמובן שעדיף
    זה מה שהיה לי בבית באותו יום

    [Reply]

  6. עינב הגב דצמבר 7, 2012 בשעה 11:13

    נראה מעולה! יש לי שאלה, למה את לא משתמשת בתפוחי אדמה?

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    דצמבר 7th, 2012 at 11:54

    תודה עינב 🙂
    תפוחי אדמה בעיניי שווי ערך לסוכר
    כמו קמח, כמו סוכר, כמו אורז לבן
    הערך הגליקמי שלהם גבוה

    [Reply]

  7. עינב הגב פברואר 19, 2012 בשעה 18:08

    הי עינת,
    מתי את משתמשת בקטניות מונבטות ומתי לא?
    תודה, עינב

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    פברואר 19th, 2012 at 18:09

    כשאני זוכרת להנביט 🙂
    בדרך כלל אני מבשלת בשבת, אז אם אני זוכרת להנביט בזמן, אני משתמשת במונבטות. אם לא, אז במה שיש.

    [Reply]

  8. נועה הגב יולי 30, 2011 בשעה 11:35

    ניסיתי, אומנם עם אורז לבן (בישלתי 20 דקות במקום 40), יצא מצויין, ו-7 אנשים יעידו על כך. תודה 🙂

    [Reply]

    עינת שגיא Reply:
    יולי 30th, 2011 at 11:41

    מעולה!
    תודה על העדכון

    בפעם הבאה אורז מלא 🙂

    [Reply]

השארת תגובה ל-עינת שגיא

ביטול

Click to cancel reply
מיני קורס במתנה
מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
פירות קפואים עד הבית
אני מבננה במבצע
קניון און-ליין
המזווה
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
 
‏מתכונים בריאים קלים וטעימים‏
קבוצה ‏ציבורית‏ · ‏18,525‏ חברים
הצטרפו לקבוצה
ריכוז של מתכונים בריאים, קלים וטעימים - בלי מוצרים מהחי
 
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
מה עושים כשקר ורעבים אבל אין חשק/זמן/פרודוקטים לבשל?
🥶🍜
מכינים מרק סמיך ומהביל מ-2 רכיבים שתמיד יש לי בבית....
מרק עדשים כתומות פשוט-פשוט מ-2 רכיבים

המתכון באתר "בישול בריא עם עינת"
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
כבר שבוע אני בדודא על הסלט ה כבר שבוע אני בדודא על הסלט הזה 🤩
שרי, אבוקדו ותירס, בשמנזית, מיצלימון, חומצתפוחים, מלחפלפל
פתיחה מעולה ליום מעולה 💪🏾

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
צלחת ויטמין C 🍓🥝🤩

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
גירסה נוספת של פלפלים ממולא גירסה נוספת של פלפלים ממולאים עלתה לאתר 😋😋
עם עדשים ופטריות יער...
אפש עוד להספיק להכין לסופש 🏃‍♀️🏃‍♀️
המתכון נמצא באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר נמצא בפרופיל☝🏽👈🏽👇🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
ועכשיו כבר צהריים... 🤷🏻‍♀ ועכשיו כבר צהריים... 🤷🏻‍♀️
חיכיתי לזה מאתמול... וזה מושלם ברמות אחרות!!
פלפלים ממולאים באורז וירקות.
המתכון עלה לאתר "בישול בריא עם עינת". קישור לאתר בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שחיתות שבת בבוקר...
טוסט גבנצ זיתים של ויולייף ואבוקדו מחביתת עדשים עם עגבניות שרי😋

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שחיתות בריאה לשבת בבוקר...
חביתת עדשים ובצל, סלט שרי ואבוקדו ורוטב טחינה 😋

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טווארמה = שווארמה טופו עם סל טווארמה = שווארמה טופו
עם סלט וטחינה
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל
אוכל בריא לא חייב להיות משעמם ותפל. תשקיעו באוכל שלכםן, תשקיעו בצלחות שלכםן, תשקיעו בעצמכםן. זה יעזור לכםן להתמיד.

על הצלחת - 
קציצות כרובית ברוטב עגבניות וקשיו
שעועית ירוקה וברוקולי בתנור
קינואה עם אפונה ותירס

המתכון לקציצות ברוטב נמצא באתר בישול בריא עם עינת.
קישור לאתר נמצא בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (57)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (25)
  • חומוס (32)
  • טופו (38)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (89)
  • כוסמת (23)
  • ללא גלוטן (159)
  • ללא טופו (76)
  • מאש (17)
  • מרק (27)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (23)
  • קינואה (22)
  • קציצות ולביבות (96)
  • ראשונות (64)
  • שונות (42)
  • שעועית (13)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

ניווט מהיר באתר
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קניות און ליין
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

היי, לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך 4 צעדים ראשונים למתחילים

להורדה מיידית
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס