(6 מנות) 100 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר וחומרים אחרים 100 גרם חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר וחומרים אחרים 50 גרם מייפל אמיתי 1-2 כפות גדושות קקאו (רצוי להשתמש בקקאו נא, אורגני עם תו תקן של סחר הוגן)
תבניות מאפינס סיליקון קטנות
מערבבים את כל החומרים לקבלת תערובת אחידה
מעבירים לתבניות אישיות/תבניות מאפינס
מכניסים למקפיא לכמה שעות
אחרי לילה במקפיא ה"ארטיקים" יהיו קשים מעט, אז כדאי להוציא 5-10 דקות לפני שרוצים לאכול
הייתי חייבת לנסות גם ב עשר בלילה. התערובת כבר טעימה ממש ושאריות הפכו לכריך לילדה
[Reply]