משרים את העדשים למשך לילה
מטגנים בצל אחד במעט שמן עד הזהבה
מוסיפים גזר וממשיכים לטגן 5 דקות
בקערה מערבבים את כל החומרים יחד
טוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
האם אפשר להשתמש גם בעדשים שחורות?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 26th, 2017 at 16:21
כן, אין בעיה.
[Reply]
הי עינת, עדשים חומות זה שונה מעדשים ירוקות? לפעמים לא ברור לי מה זה מה, ואולי זה אותו דבר. בכל אופן, למתכון הזה אפשר גם עם עדשים ירוקות? תודה
[Reply]
האם מבשלים או משרים את העדשים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 4th, 2017 at 08:09
כתוב במתכון "משרים את העדשים למשך לילה" 🙂
[Reply]
הי,
האם אפשר להשתמש בקמח חומוס וקמח עדשים כתומות במקום הקיטניות עצמן?
תודה:)
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אוקטובר 25th, 2016 at 17:24
הי דינה, אני לא ממליצה. זה יכול לצאת מאוד מאוד דחוס.
בנוסף, זה גם הרבה פחות מזין 🙂
[Reply]
מה מקשר את הכל? אני לא רואה בחומרים לא טחינה ולא ביצים איך הכל מתאחד? ושאלה שניה האם אפשר להחליף חומוס בשעועית לבנה מבושלת?
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 16th, 2016 at 16:45
השילוב של העדשים, החומוס והאגוזים קושרים הכל.
אפשר להחליף את החומוס בשעועית לבנה.
[Reply]