בצל גדול חתוך גס
כ-1/2 קילו דלעת קלופה חתוכה לקוביות גדולות
בטטה בינונית חתוכה לקוביות גדולות
2 שורש פטרוזיליה חתוכים לקוביות גדולות
ראש סלרי חתוך לקוביות גדולות
גזר גדול מקולף חתוך לקוביות גדולות
3-4 עלי דפנה
3-4 שיני שום קלופות
כוס שעועית לבנה מבושלת
מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
מניחים את הירקות, השום ועלי הדפנה בסיר, מוסיפים מים עד כיסוי ומבשלים כחצי שעה
מוסיפים תבלינים ושעועית ומערבבים
מבשלים על אש בינונית עם סיר חצי מכוסה כשעה, או עד שהנוזלים מתאדים
לא היה לי שורש פטרויליה וסלרי אז הכנתי בלי…והוספתי חצי כוס קינואה בחצי שעה האחרונה
יצא מעולה! תודה רבה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ספטמבר 14th, 2016 at 11:42
נהדר 🙂 תודה !
[Reply]
עינת שגיא כול הכבוד איזה מתכון של המרק ניראה ניפלא. היום הכנתי אותו דבר מעדשים אדומות יצא טעים מאוד אילנה
[Reply]
ענת בבקשה שילחי לי כמה טיפים להורדת 4קילוגרם שמיתקשים לעזוב אותי. בתודה רבה רבה מראש.
[Reply]