קיצ'רי – אורז ועדשים כתומות
השארת תגובה
מטגנים בצל בשמן
מוסיפים לסיר אורז ועדשים ומכסים ב-2 כוסות מים
מביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים שום ותבלינים
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-40 דקות
מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ומניחים בצד ל- 15 דקות לפחות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.