(עוד) מרק עדשים כתומות
תגובה אחת
השארת תגובה
מטגנים בצל וכרישה עד הזהבה
מוסיפים גזר וממשיכים לערבב
מוסיפים עגבניות ושום וממשיכים לערבב
מוסיפים עדשים ומערבבים
מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה
מבשלים כשעה
בכל פעם שנראה שחסרים מים, להוסיף מים עד כיסוי
כשהמרק מוכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
עינת,
המרק הזה פשוט מוווושלם!!!!!
תענוג. טעים שחבל על הזמן 🙂
וכל כך פשוט להכנה.
מבחינתי זה בדיוק השילוב המנצח.
תודה לך!