לביבות ירקות טבעוניות אפויות
השארת תגובה
(יוצאות בערך 10 לביבות, תלוי בגודל שלהן)
בצל בינוני קצוץ
חצי כרוב לבן קטן קצוץ
גזר קטן מגורד
זוקיני קטן מגורד
1/2 כוס קמח עדשים
שמן זית
כפית/כפית וחצי מלח טבעי גס
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה חריפה
מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עד ריכוך, מערבבים מדי פעם
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מניחים בצד לצינון כ-10 דקות
מוסיפים קמח עדשים ומערבבים
לשים עם הידיים כך שהכל יתערבב וידבק היטב
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
מכניסים לתנור ל-25 דקות
הופכים את הלביבות ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.