ירקות וטופו ברוטב עגבניות
6 תגובות
השארת תגובה
מחממים שמן בסיר, מוסיפים בצלים, סילאן וכפית מלח אחת
מערבבים ומטגנים עד קירמול
מוסיפים עגבניות, מיץ לימון, חומץ וכפית מלח נוספת ומערבבים
מבשלים כ-20 דקות
טוחנים הכל עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב חלק
מוסיפים כוס מים ומערבבים
מוסיפים כרובית, ברוקולי וטופו ומערבבים
מרתיחים, מכסים עם חצי מכסה ומבשלים כ-40 דקות / שעה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
יצא מעולה
הוספתי ג'ינג'ר ופלפל ירוק חריף בשביל העוקץ ושמתי (יותר מאשר במתכון) כורכום קפוא (של דורות).
מעל אורז עגול מלא.
דליש!
נשמע מעולה 🙂 תודה
הכנתי ומאד טעים, תודה.
כיף לשמוע 🙂 תודה יהודית
הי עינת, תודה על המתכון, נראה טעים!
שאלה: אם אני לא אוכלת כרובית או ברוקולי, איזה ירק אחר את ממליצה לשים בתבשיל במקום?
הי שושי. אפשר להשתמש באיזה ירקות שרוצים 🙂 מה שאת אוהבת – חציל, פלפל, בטטה… מה שבא 🙂