קציצות חומוס בעגבניות ותפוחי אדמה
2 תגובות
השארת תגובה
מעבירים את כל החומרים לקערה וטוחנים עם בלנדר מוט
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים קציצות עגולות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים 20 דקות
רוטב עגבניות ותפוחי אדמה
בצל גדול קצוץ
3 תפוחי אדמה אדומים (500-600 גרם) – מקולפים וחתוכים לקוביות בגודל 1 סמ
כ-30 עגבניות שרי עגולות – קצוצות
1 כוס מים
כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
חופן עלי פטרוזיליה טריה
מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים עגבניות וממשיכים לטגן עד שהן מוציאות נוזלים
מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים תפא ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה
אחרי הרתיחה מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים, מנמיכים, מכסים ומבשלים כ-20 דקות
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומגישים מיד
*** אם לא אוכלים הכל מיד, לשמור את הקציצות בנפרד מהרוטב
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי עינת
עם קמח חומוס במקום גרגירי חומוס יהיה טעים?
תודה לך מראש על התגובה
לדעתי יצא פחות טעים ובמרקם אחר לגמרי. שווה להשקיע בגרגירים 🙂