לביבות תפוחי אדמה וקישואים אפויות
השארת תגובה
מקלפים ומגרדים תפוחי אדמה
מגרדים קישואים וסוחטים היטב (ממש לסחוט את כל הנוזלים החוצה)
פורסים את הבצל לחצאי פרוסות דקות-דקות-דקות
מעבירים את כל הירקות למסננת ומניחים כ-10 דקות לסינון נוסף
סוחטים היטב
מעבירים לקערה, מוסיפים תבלינים ומערבבים
מוסיפים 1/4 כוס קמח עדשים ומערבבים שוב
מערבבים ומעסים עם הידיים מספר דקות
אם התערובת עדיין רטובה מדי, מוסיפים עוד 1/4 כוס קמח עדשים
מחממים תנור ל-200 מעלות
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים כ-20 דקות
הופכים את הלביבות
ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.