כדורי תמרים, שקדים וקקאו טבעוניים
2 תגובות
השארת תגובה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
הי עינת, תודה על המתכון. לא כתבת מה את עושה עם התמרים – למעבד מזון? טוחנת בנפרד את האגוזים? מרככת את התמרים במים חמים לפני שמכניסה למעבד מזון (או לבלנדר מוט, שאני יודעת שהוא החביב עלייך 🙂 )
תודה רבה
הי ענבל 🙂 לא טוחנים את התמרים, רק את האגוזים (כתוב במתכון), אני פשוט מועכת ולשה את הכל בידיים 🙂 אין צורך לרכך את התמרים, אבל כדאי לבחור תמרים עסיסיים ורכים