קישואים ובצל בסגנון מזרחי
השארת תגובה
מטגנים את הבצל עד הזהבה,
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הקישואים, מערבבים
וממשיכים לטגן מספר דקות עד הזהבה וריכוך, תוך כדי ערבוב.
אם נדבק, מוסיפים כף מים (לשים לב לא להוסיף יותר מדי מים, כדי שהירקות ישמרו על הפריכות שלהם)
אפשר לאכול כארוחה קלה
ואפשר כתוספת לארוחה
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.