לביבות בטטה ומנגולד אפויות וטבעוניות
4 תגובות
השארת תגובה
מטגנים רצועות בצל עד הזהבה קלה
מוסיפים את החלק הלבן של המנגולד וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד ריכוך (אם צריך, מוסיפים קצת מים מדי פעם כדי שלא ידבק)
מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד מערבבים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים
מוסיפים בטטה מגורדת וממשיכים לטגן עד ריכוך – מערבבים מדי פעם
מוסיפים תבלינים ופטרוזיליה ומערבבים
מורידים מהאש ומצננים מעט
מחממים תנור ל-200 מעלות
טוחנים את השקדים ל"קמח"
מוסיפים לתערובת קמח שקדים ומערבבים היטב ואפילו לשים קצת עם הידיים כדי שהכל ידבק
יוצרים לביבות ומניחים בתבנית על נייר אפייה
אופים בתנור כ-20 דקות
הופכים בזהירות ואופים 10 דקות נוספות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.
היי
אפשר להחליף את השקדים במשהו אחר ללא שומן?
היי שגית. אפשר להחליף בקמח עדשים. אבל לשים לב שלא יצא יבש מדי.
יצאו מעולות וטעימות עם הקמח עדשים. תודה רבה
איזה כיף 🙂 תודה על העדכון!