מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות
השארת תגובה
[כ- 10 פשטידות אישיות]
מצרכים
3/4 כוס קמח עדשים
3/4 כוס מים
גרגירי תירס מקלח טרי (בערך 3/4 כוס גרגירים)
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
מעט כורכום ופפריקה
120 גרם טופו מגורד (בערך כוס)
**מומלץ להוסיף גם בצל מגורד
תבניות מאפינס
איך מכינים
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים את קמח העדשים, המים והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה (בלי גושים)
מוסיפים את התירס והטופו ומערבבים
מעבירים 2 כפות מהתערובת לכל תבנית מאפין
ואופים כ-30 דקות
מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.
אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.