כך אני קולה :
חותכים את הפלפלים לאורך לרצועות עבות
מניחים בתבנית, על נייר אפייה עם הקליפה פונה כלפי מעלה
בוזקים קצת מלח ופלפל שחור, ומפזרים שיני שום שלמות וקלופות בין הפלפלים
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
למשך כ-20-40 דקות או עד שהפלפלים משחימים מעט
בהצלחה 🙂
הממרח יצא מעדן תודה על המתכון…..
[Reply]
עינת שגיא Reply:
אפריל 10th, 2015 at 13:40
תודה 🙂
[Reply]
לכמה זמן הממרח מחזיק?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
נובמבר 30th, 2014 at 12:26
עד שבוע
[Reply]
התעצלתי לקלות פלפל אז השתמשתי בעגבניות מיובשות (של טבע קסטל). יצא טעים. מאוד. אבל עדיין המרקם לא מספיק משחתי. מה להוסיף? טחינה? מים? שמן?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 3rd, 2013 at 08:18
כנל – טיפה מים או שמן
[Reply]
פשוט מעדן. טעים על כל דבר.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 31st, 2012 at 16:02
מעולה 🙂 תודה דפנה!
[Reply]
הי עינת, תודה, איך קולים פלפל?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 8th, 2012 at 13:12
הי יערה
כך אני קולה :
חותכים את הפלפלים לאורך לרצועות עבות
מניחים בתבנית, על נייר אפייה עם הקליפה פונה כלפי מעלה
בוזקים קצת מלח ופלפל שחור, ומפזרים שיני שום שלמות וקלופות בין הפלפלים
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
למשך כ-20-40 דקות או עד שהפלפלים משחימים מעט
בהצלחה 🙂
[Reply]
יערה Reply:
ינואר 11th, 2012 at 19:03
הממרח יצא מעולה (:
תודה
[Reply]
עינת שגיא Reply:
ינואר 12th, 2012 at 08:00
כיף לשמוע! תודה על השיתוף 🙂