בצל
שן שום
שורש פטרוזיליה
חופן עלי פטרוזיליה
דלעת
2-3 עלי דפנה
3/4 כוס אורז אדום
1/4 כוס עדשים כתומות
2 כוסות מים
מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
קוצצים במעבד: בצל, שום, שורש פטרוזיליה, עלי פטרוזיליה, דלעת
מכניסים לסיר, מוסיפים 2-3 עלי דפנה
מוסיפים אורז ועדשים
מכסים עם מים ומביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים
מנמיכים את האש ומבשלים כ-40-50 דקות
הי עינת,
איזה סוגי אורז נוספים מתאימים לתבשיל?
האם אורז פרא מתאים? או אורז בסמטי מלא? אם כן, יש שוני בכמויות? ובזמן בישול?
תודה
היי דינה 🙂 כל אורז מלא יכול להתאים. הכמויות וזמן הבישול נשארים אותו הדבר 🙂