• ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
בישול בריא עם עינת שגיא
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קציצות ולביבות
  • ללא גלוטן
  • מרק
  • מתוקים
  • פשטידות
  • טופו
  • קינואה

פשטידת כרישה

מיני קורס מתנה
פשטידת כרישה

2 כרישות בינוניות חתוכות לחצאי עיגולים (כ- 300 גרם)
חצי חבילת תרד טרי (כ- 60 גרם)
6 כפות קוואקר
חצי קוביית טופו (150 גרם)
2 כפות טחינה גולמית
מלח, פלפל
שמן זית

מדריך חינם למתחלים לאכול בריא ובקלות
מדריך חינמי למתחילים

מטגנים את הכרישה והתרד בשמן עד ריכוך

חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם "גבינתי"

מוסיפים לטופו את הכרישה והתרד, קוואקר, טחינה ותבלינים ומערבבים היטב

מרפדים תבנית עם נייר אפייה וממלאים בתערובת הפשטידה

מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות ל 40 דקות או עד שהפשטידה משחימה מעט מלמעלה

צפיות 3,777
שיתוף
Share this on WhatsApp

אולי יעניין אותך גם

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

לחם שטוח זריז

מתכון ללחם שטוח זריז בריא וטבעוני

פשטידת ירקות טבעונית ללא גלוטן

מתכון לפשטידת ירקות טבעונית

פשטידת כרישה ובטטה

מתכון לפשטידת כרישה ובטטה טבעונית

פשטידות תירס אישיות טבעוניות

מתכון טבעוני לפשטידות תירס אישיות

סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע!

סלט חסה ברוטב אבוקדו משגע!

87 תגובות

  1. יוליה הגב מרץ 26, 2019 בשעה 15:02

    אפשר להשתמש בטופו משי?

    • עינת שגיא הגב מרץ 27, 2019 בשעה 07:30

      מאמינה שכן. אבל אולי תצטרכי להוסיף עוד קצת מייצבים יבשים כמו קוואקר או קמח כלשהו.

  2. מיכל ספיר הגב פברואר 5, 2018 בשעה 16:00

    יש אפשרות להפוך את הפשטידה הזו להיות ללא גלוטן? יש תחליף לקוואקר? תודה מראש

    • עינת שגיא הגב פברואר 6, 2018 בשעה 06:40

      הי מיכל. נסי אולי שקדים/קשיו טחונים, או כל קמח ללא גלוטן. לא ניסיתי בעצמי, אבל שווה לנסות 🙂 ואשמח לשמוע איך יצא כמובן 🙂

  3. עופרה הגב ינואר 26, 2018 בשעה 17:06

    היי
    הפשטידה יצאה מאד יבשה ודחוסה. והשחימה- אך בכלל לא כמו בתמונה. נראה לי שחסר משהו במתכון.
    עופרה

    • עינת שגיא הגב ינואר 27, 2018 בשעה 10:59

      הי עופרה. המתכון קיים באתר כבר שנים ואני מכינה ממנו הרבה. לא חסר בו כלום 🙂 יכול להיות שהתנור שלך חזק יותר משלי, ולכן אולי צריך להוריד את הטמפ' או לאפות פחות זמן. ממליצה לך לנסות שוב. זה אחד המתכונים הכי פופולאריים באתר 🙂 שווה את המאמץ 🙂

  4. נוגה לוי הגב ינואר 19, 2017 בשעה 18:41

    הי, לגבי הכרישה: להשתמש רק בחלק הלבן?

    • עינת שגיא הגב פברואר 16, 2017 בשעה 14:00

      אני משתמשת גם בירוק, עד כמה שאפשר

  5. נטע הגב אוקטובר 27, 2016 בשעה 13:03

    היי עינת היה בסופר רק בייבי תרד ונראה שזה יותר גבעולים מעלים. צריך להפריד את העלים?

  6. מורן הגב ספטמבר 28, 2016 בשעה 10:34

    הי עינת
    אפשר להקפיא את הפשטידה ?
    פשטידה מצויינת!
    תודה

    • עינת שגיא הגב ספטמבר 28, 2016 בשעה 10:47

      הי מורן 🙂
      לא ניסיתי להקפיא את הפשטידה הזו ספציפית, אבל הקפאתי אחרות, והיה בסדר גמור. אז מניחה שאפשר 🙂

  7. מורן הגב ספטמבר 28, 2016 בשעה 10:31

    הי עינת,
    פשטידה מעולה.

    את יודעת אם אפשר להקפיא אותה ?

  8. טושטוש הגב מאי 27, 2016 בשעה 11:00

    יצאה ממש ממש טעימה!
    הטופו לא נהיה אצלי גבינתי בבלנדר, אז הוספתי לו קצת חלב סויה ומיץ לימון
    והקרמתי עם כמו גבינת מוצרלה טבעונית מגוררת מלמעלה
    וגם הכפלתי כמויות כי מה אני אעשה עכשיו עם חצי חבילת תרד?? 🙂

    תודה על המתכון! ♥

  9. חופית הגב פברואר 6, 2016 בשעה 12:03

    היי, האם צריך לייבש את הטופו לפני שמכינים? עכשיו שאני טוחנת במוט, זה יוצא פירורים ואני מניחה שמרקם "גבינתי" אומר גם עיסה חלקה ומגובשת, אז כנראה שהיא צריכה מים. או שלא הבנתי מה הכוונה גבינתי?

    • עינת שגיא הגב פברואר 6, 2016 בשעה 14:22

      הי חופית, כשטוחנים במוט מספיק זמן, הטופו הופך לממרח
      לזה התכוונתי
      לא צריך לייבש את הטופו לפני שמכינים

  10. חן הגב נובמבר 3, 2015 בשעה 15:20

    מה אפשר לשים במקום הטופו?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 3, 2015 בשעה 16:18

      לא בטוחה שאפשר להחליף את הטופו
      הוא זה שמחזיק את הפשטידה ונותן לה נפח

  11. ז׳וזט הגב אוגוסט 13, 2015 בשעה 05:35

    היי עינת,
    הכנתי פשטידה זו, החלפתי את היחסים בין כרישה ותרד, אך היא יצאה לי מעט דחוסה ויבשה, יש דרך לרכך אותה מעט?
    תודה,
    ז׳וזט

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 14, 2015 בשעה 07:43

      הי ז'וזט, היחס בין הכרישה לתרד חשוב, מכיוון שהכרישה "רטובה" יותר מהתרד
      ולכן היא יצאה לך דחוסה ויבשה
      בפעם הבאה הייתי שומרת על היחס, או לפחות מוסיפה ירקות "רטובים" אחרים כמו בצל קישואים או פלפלים
      בהצלחה 🙂

      • ז׳וזט הגב אוגוסט 14, 2015 בשעה 10:00

        תודה!

  12. שי הגב אפריל 23, 2015 בשעה 19:28

    היי עינת,
    האם ניתן להחליף את התרד בקייל? אם כן, איך להתנהג איתו לפני שאני מכניסה לתערובת? תודה רבה.

    • עינת שגיא הגב אפריל 24, 2015 בשעה 07:29

      הי שי. לא ניסיתי בעצמי, כך שלא יודעת להגיד לך בוודאות
      אבל לדעתי לא צריכה להיות בעיה
      להכין אותו באותה הדרך

  13. עדנה הגב פברואר 20, 2015 בשעה 09:51

    תודה על המתכונים. אני רוצה לעשות פשטידת כרישה עם ברוקולי במקום עם תרד. כמה ברוקולי להוסיף על 2 כרישות? תודה מראש.

    • עינת שגיא הגב פברואר 20, 2015 בשעה 10:03

      הי עדנה. לא הייתי מוסיפה הרבה ברוקולי, כי יש לו נפח בניגוד לתרד
      אז ממש מעט. אולי חופן או מקסימום שניים
      בהצלחה

  14. אלה הגב דצמבר 9, 2014 בשעה 09:34

    היי
    מה זה אומר לאדות בשמן?
    לשים בסיר/מחבת?

    • עינת שגיא הגב דצמבר 10, 2014 בשעה 19:21

      מחממים כף שמן במחבת, מוסיפים את הכרישה, מערבבים
      מנמיכים את האש, מכסים את המחבת, ומאדים עד ריכוך

  15. מיכל שטאובר הגב דצמבר 5, 2014 בשעה 19:19

    היי עינת מתכון פשוט וטעים ממש. תודה רבה. אני הוספתי מעט שמרי בירה, כי כל אחד צריך לתרום את חלקו.. 🙂

    • עינת שגיא הגב דצמבר 6, 2014 בשעה 09:59

      מעולה 🙂 תודה מיכל !

  16. עדי הגב נובמבר 12, 2014 בשעה 18:05

    עינת, תודה. תנוסה.
    למה משמש הטופו בפשטידה ומה אפשר במקומו?

    • עינת שגיא הגב נובמבר 12, 2014 בשעה 19:04

      הטופו בעצם מחזיק את הפשטידה
      אם יש רגישות לטופו, רצוי לבחור במתכון אחר, שאין בו טופו

      • עדי הגב נובמבר 20, 2014 בשעה 12:33

        טוב, היא ממש ממש טעימה 🙂

        תודה רבה!

        • עינת שגיא הגב נובמבר 20, 2014 בשעה 12:43

          איזה כיף 🙂 תודה !

  17. יוהנה הגב יוני 20, 2014 בשעה 11:51

    רק שאלה קטנה
    מה זה לאדות בשמן,
    רוצה להכין חתכתי כרשה, שטפתי עלי תרד
    האם הכוונה תיגון עדין עד לריכוך?
    תודה

  18. אורית הגב אפריל 27, 2014 בשעה 05:22

    לעינת
    תודה רבה רבה על המתכון !!
    יצא מדהים 🙂
    זו הפשטידה הטבעונית הכי טעימה שאכלתי
    אמשיך ואנסה מתכונים נוספים..
    כל הכבוד על ההשקעה והשיתוף שלך

    • עינת שגיא הגב אפריל 27, 2014 בשעה 13:55

      איזה כיף 🙂 תודה רבה!

  19. רוני הגב מרץ 31, 2014 בשעה 07:53

    רציתי להגיד לך תודה.
    המתכון שלך ממש מוצלח!
    ניסיתי אותו בכמה וריציות והוא לא איכזב אפילו פעם אחת.

    • עינת שגיא הגב מרץ 31, 2014 בשעה 11:43

      איזה כיף ! תודה רבה על השיתוף רוני 🙂

  20. ת. הגב ינואר 30, 2014 בשעה 18:23

    טחנתי את הקוואקר, הוספתי "גבינת פשתן" במקום הטופו ולא יודעת למה אבל העיסה הייתה מוזרה כשערבבתי הכל וכעת היא בתנור עוד מעט 40 דקות כמו שציינת והיא לא משחינה למעלה ונראית בדיוק כמו שהיא הייתה לפני שהכנסתי אותה לתנור.טוב, כל עניין הטיבעונות עוד חדש לי והכל עוד בגדר ניסויים ותהיות… תודה רבה לך (-:

  21. ת. הגב ינואר 30, 2014 בשעה 00:49

    אני גרה בחו"ל ואין לנו קוואקר דק אלא רק הגירסא העבה של הדיסה.האם מתאים? מה אפשר לשים במקום טופו? אסור לי שום דבר עם סויה.ניסיתי בעבר מתכונים עם טחינה גולמית ויצא קצת מריר.האם מרגישים את הטעם המריר בפשטידה הזאת? תודה רבה לך (-:

    • עינת שגיא הגב ינואר 30, 2014 בשעה 14:54

      הי
      לא הייתי ממליצה להחליף כל כך הרבה רכיבים במתכון אחד, כי זה ישפיע לגמרי על התוצאה
      כדאי לחפש מתכון אחר שלא מכיל רכיבים שאסור לך או לא טעימים
      בהצלחה 🙂

  22. לימור הגב אוקטובר 24, 2013 בשעה 15:41

    החלפתי את הכרישה בפטריות שיטאקי מיובשות (לאחר השרייה כמובן) קצוצות
    יצא מדהים!!!!!! אפילו ההורים שלי התנפלו על זה והם ממש לא חובבי טופו
    תודה על המתכון!

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 24, 2013 בשעה 15:46

      מעולה 🙂 תודה על העדכון !

  23. לימור הגב אוקטובר 20, 2013 בשעה 13:37

    שלום עינת,

    אני נמנעת עכשיו מבצל וכרישה בתזונה שלי, יש משהו שאפשר לשים במקום?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 22, 2013 בשעה 13:18

      לדעתי יעבוד גם עם ירקות אחרים
      קישואים, גזר, פלפלים
      או תערובת של כמה סוגים

  24. וגמן אליהו הגב ספטמבר 25, 2013 בשעה 07:37

    סוף סוף אתר שכיף לחיות בתוכו.

  25. שלומית הגב יולי 10, 2013 בשעה 14:38

    שלום,
    הכנתי את הפשטידה עם בצל ויצא טעים מאוד.
    האם הפשטידה צריכה לצאת רכה ? יצא לי רך מידי כך שקשה לחתוך אותה לחתיכות יפות להגשה.

    תודה רבה על הכול,
    שלומית

    • עינת שגיא הגב יולי 12, 2013 בשעה 13:36

      אולי היית צריכה להוסיף עוד בצל
      בכל מקרה, רצוי לתת לה לפחות שעה לנוח ולהתייצב אחרי שיוצאת מהתנור

  26. רוית הגב מאי 21, 2013 בשעה 07:33

    מה ניתן במקום תרד?

    • עינת שגיא הגב מאי 21, 2013 בשעה 13:15

      איזה עלים שאוהבים
      או שאפשר לוותר לגמרי

  27. הגר הגב מאי 6, 2013 בשעה 00:16

    הי עינת,
    אם יש בצל במקום כרישה- גם שניים?

    אם מוותרים על הטחינה ו/או על הקוואקר- האם הפשטידה "תחזיק מעמד" לדעתך..?
    (הממרח טופו יוצא די סמיך בפני עצמו..)

    תודה!

    • עינת שגיא הגב מאי 6, 2013 בשעה 04:58

      הי הגר
      לא ניסיתי בלי טחינה
      יכול להיות שיעבוד

      אם אין כרישה, רצוי כמה בצלים, לא רק שניים

  28. חן הגב אפריל 23, 2013 בשעה 13:11

    הי עינת,

    באיזה גודל תבנית את אופה את הפשטידה?

    • עינת שגיא הגב אפריל 23, 2013 בשעה 13:24

      הי חן
      הכנתי אותה בתבנית עגולה קטנה (בלי מספר לצערי, כי היא עשויה מחרס. לא תבנית שיגרתית)
      אבל לדעתי תבנית 26סמ תתאים כאן
      או תבנית מלבנית קטנה
      בהצלחה 🙂

  29. ליאת הגב אפריל 22, 2013 בשעה 17:24

    הכנתי ( כמות כפולה כי המתכון שלך תמיד טעימים ) ויצא טעים מאד. המצחיק הוא שכששמעתי לפני ההכנסה לתנור זה היה אפילו עוד יותר טעים…. זה היתרון בפשטידת ללא ביצים…. בפעם הבאה אאפה ממש מעט. תודה!!

    • עינת שגיא הגב אפריל 22, 2013 בשעה 17:39

      חח מעולה 🙂 תודה!

  30. חן הגב אפריל 17, 2013 בשעה 14:11

    הי עינת,

    קודם כל תודה על כל המתכונים והאתר הנפלאים 🙂

    אפשר להחליף את התרד במשהו אחר? אולי מנגולד?

    • עינת שגיא הגב אפריל 17, 2013 בשעה 14:25

      תודה 🙂
      כן, לדעתי אפשר להחליף

  31. מיכל הגב אפריל 13, 2013 בשעה 15:52

    ניתן לוותר או תחליף לטופו?

    • עינת שגיא הגב אפריל 13, 2013 בשעה 15:57

      אולי אפשר עם קמח חומוס, אבל לא ניסיתי

  32. אירה הגב פברואר 13, 2013 בשעה 19:16

    מתכון מעולה!!
    אפשר גם לשחק עם ירקות (הוספתי פטריות וקצת סלרי). אפילו בעלי הבררן שאל "מה את אוכלת? מריח טוב". טעם חתיכה ואהב.

    • עינת שגיא הגב פברואר 14, 2013 בשעה 07:29

      איזה יופי 🙂 תודה על השיתוף!
      אני מתה על הפשטידה הזו!

  33. אילנה הראל הגב ינואר 4, 2013 בשעה 11:29

    היי עינת,
    אהבתי את הפשטידה שלך היות ואני לא צמחונית הוספתי לה קמת כוסמין +קוזברה+פטרוזיליה וביצה
    שילבתי מהאתר הזה:
    http://www.laisrael.net/PageDisplay.asp?Artnum=15522
    ויצא טעים.
    כמויות אני לא יודעת לתת כי כך אני מבשלת!

  34. ליטל הגב נובמבר 10, 2012 בשעה 16:10

    הי עינת,
    נשמע מצוין, מתכוננת להכין בהקדם.
    יש מניעה להחליף את התרד הטרי בטרד קפוא של סנפרוסט?
    תודה!
    ליטל

    • עינת שגיא הגב נובמבר 10, 2012 בשעה 17:28

      הי ליטל
      לא ניסיתי, אבל אני מניחה שלא צריכה להיות בעיה

  35. שירלי הגב אוקטובר 12, 2012 בשעה 11:52

    לא הצלחתי למצוא כרישה באף חנות בעיר..וגם לא בשופרסל.
    כן קניתי תרד, מה אני יכולה לשים במקום כרישה ?

    • עינת שגיא הגב אוקטובר 12, 2012 בשעה 11:57

      אפשר להשתמש בבצל, או אפילו תערובת בצלים
      לבן, סגול, קטנים, גדולים – מה שיש

  36. נורית הגב אוגוסט 19, 2012 בשעה 09:55

    הי עינת
    אני רוצה להכין פשיטדת כרישה
    כשאת כותבת קווקר, את מתכוונת לדק או עבה?
    תודה נורית

    • עינת שגיא הגב אוגוסט 19, 2012 בשעה 10:06

      הי נורית
      עדיף קוואקר דק
      בהצלחה 🙂

      • נורית הגב אוגוסט 22, 2012 בשעה 11:10

        היי עינת
        הכנתי את הפשטידה ויצא נהדר..
        היה חסר לי קצת מלח.. כי לא שמתי הרבה
        וחשבתי שאולי להבא אשים רוטב סויה תמרי במקום מלח
        אבל הכי חשוב שזה מאוד טעים
        השילוב המנצח של תרד וכרישה.. נפלא!
        עכשיו יש לי עוד משהו טעים עם טופו ברשימה..
        תודה רבה ויום נהדר
        נורית

        • עינת שגיא הגב אוגוסט 22, 2012 בשעה 12:38

          איזה כיף 🙂
          תודה על העדכון 🙂

  37. מירי הגב מאי 6, 2012 בשעה 06:10

    היי עינת חבל שאין יכולת להדפיס את המתכונים הם כל כך נהדרים ואני צריכה אותם לידי במטבח .

    • עינת שגיא הגב מאי 6, 2012 בשעה 06:17

      תודה מירי 🙂
      א- את יכולה להדפיס בכל פעם את המתכון שאת רוצה להכין
      ב- אם יש לך מצלמה בטלפון, את יכולה לצלם את המתכון ואז לעבוד עם הטלפון
      (זה מה שאני עושה)

    • אורלילי הגב נובמבר 27, 2014 בשעה 08:25

      אני מעתיקה את הטקסט לגוף המייל מגדילה כאוות נפשי, ומדפיסה.

  38. אפרת הגב אפריל 2, 2012 בשעה 14:25

    מתכונים מדהימים, מאוד שמחתי לקרא ולהתרשם. הולכת לנסות בהקדם את מגוון הפשטידות

    • עינת שגיא הגב אפריל 2, 2012 בשעה 14:29

      תודה רבה אפרת 🙂

  39. אני הגב מרץ 22, 2012 בשעה 17:19

    ושוב עוד מתכון מוצלח וטעים…עכשיו הכנתי את הפשטידה וכמבון שלא יכולתי לחכות לקירור מלא עד הטעימה….אז כל מה שנותר להוסיף זה—יאמיייייי.
    עשיתי כמות כפולה הפעם:)))))))(לא כמו הפשטידת בצל ופיטריטת שנגמרה בציק)
    תודה לך על המתכונים הבריאים והטעימים

    • עינת שגיא הגב מרץ 22, 2012 בשעה 21:37

      איזה יופי :)) תודה על השיתוף אני 🙂

  40. גבי הגב מרץ 3, 2012 בשעה 20:38

    הכנתי עכשיו את הפשטידה שלך, עם ברוקולי וטימין טרי במקום התרד. יצא מעולה! תודה.

    • עינת שגיא הגב מרץ 3, 2012 בשעה 22:55

      איזה כיף 🙂
      מעולה! תודה על השיתוף 🙂

  41. ורד הגב פברואר 20, 2012 בשעה 21:47

    בבקשה בבקשה תצרכי מספר קלוריות ל 100 גרם כמה חלבונים וכמה פחממות
    תודה

    • עינת שגיא הגב פברואר 21, 2012 בשעה 05:11

      הי ורד
      מצטערת, אני לא עוסקת בחישובים 🙂
      אבל כאן יש קישור לחישוב ערכים של מתכון
      http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/analyzer/
      את מוזמנת לנסות

  42. מיכל הגב פברואר 20, 2012 בשעה 18:39

    יצא טעים. בצל במקום כרישה (זה מה שיהיה בבית…), שכחתי להוסיף קוואקר וזה היה חסר, והוספתי כמון וזה היה מיותר. אולי אגוז מוסקט יכול להתאים… אבל ההתנסות היתה טובה!

    • עינת שגיא הגב פברואר 20, 2012 בשעה 21:13

      כן, אני מניחה שבלי קווקר לא היה מה שיחזיק את החומרים ויתן נפח. וכמון לא נראה לי מתאים פה…
      טוב, פעם הבאה לפי המתכון 🙂 יוצא פשוט מעדן!

  43. יואב הגב פברואר 19, 2012 בשעה 18:53

    עשיתי ויצא מעולה. תודה!!!
    רק בקשה קטנה למתכונים הבאים, אם אפשר – כמויות מדויקות של תבלינים, לטובת חסרי ניסיון (כמוני) 🙂

    • עינת שגיא הגב פברואר 19, 2012 בשעה 18:59

      איזה כיף! תודה יואב
      אשתדל לדייק בכמויות התבלינים 🙂

  44. איילת הגב פברואר 19, 2012 בשעה 15:18

    נראה מעולה!!
    כשאנסה אודיע לך איך יצא… 🙂

    • עינת שגיא הגב פברואר 19, 2012 בשעה 16:32

      תודה! מחכה לשמוע 🙂

השארת תגובה

ביטול

מדריך חינמי למתחילים
מדריך חינמי למתחילים
מיני קורס במתנה
סודות המחמצת
אני בתכנית עושות חשבון
אני בתכנית עושות חשבון ערוץ 10
הצטרפו לקבוצת המתכונים בפייסבוק
עשו לייק לדף שלי בפייסבוק
עקבו אחריי באינסטגרם
איזה פינוווווק!! פלפלים ממולאים בכל טוב 🤩🤩🤩
הבסיס הוא מהמתכון 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים' שנמצא באתר. את העדשים החלפתי בגרגירי חומוס ואת העגבניות ברוטב החלפתי בפלפל. ויצא מוווש-לם!😋
בקצרה -
המילוי - אורז מלא, גרגירי חומוס, בצל קצוץ וגזר מגורד, שמן זית + תבלינים
הרוטב - בצל, פלפל אדום (שושקה), פטריות, שמן זית + תבלינים
התבלינים - מלח, פלפל, כורכום, פפריקה חריפה
המתכון המלא באתר 'בישול בריא עם עינת'. חפשו 'פלפלים ממולאים באורז ועדשים'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #פלפליםממולאים
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
לא בשביל להשוויץ או משהו... א לא בשביל להשוויץ או משהו... אבל זו ארוחת הערב שלי היום 😀😋
עלי מנגולד ממולאים
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲 הול מהזה הקורררר הזה?... 🥶😲
הולכת לחמם לי... תבשיל שעועית אדומה ושורשים
בול מתאים למזג האוויר הזה 
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
איזה כיף לי וכמה טעים לי 😋
מרק שעועית אדומה וסלק

אומרים שלקראת הסופש יחזור החורף. ממליצה לשמור את המתכון הזה במועדפים ולשים תזכורת לחזור אליו עוד כמה ימים.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת. קישור לאתר בפרופיל.

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #מרק
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased #soup
מכינה לי 'סנפרוסט' 😁
אחרי השריה והנבטה מבשלת כשעה וחצי, מחלקת למנות ומקפיאה

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עתידות - יהיה לי שבוע טעים במיוחד 😋🤩😍
המנה הזו התבשלה לי בראש הרבה לפני שהגיעה לסיר.
היום זה סופסופ קרה!! ויצא מושלם!
קציצות אורז אווריריות ברוטב ירוק עשיר וחמצמץ.
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל ☝🏽

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית 
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מ טוב, אז חשקה נפשי בממולאים מנחמים ומחממים. 🤗
כאלה שמגיעים עם החורף.
אבל כאלה מכל מיני סוגים...
אז ערבבתי 3 מתכונים יחד, ויצא סיר ממולאים מושלם :) 😋
המתכונים המקוריים באתר 'בישול בריא עם עינת'
הקישור לאתר נמצא בפרופיל
חפשו באתר - 
פלפלים ממולאים טבעוניים
עלי מנגולד ממולאים
ובצל ממולא טבעוני

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
תוספת לסלט - קוביות טופו בסג תוספת לסלט - קוביות טופו בסגנון בולגרית 🤩 טעים וממכר!
המתכון באתר בישול בריא עם עינת
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #טופו
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
שבת זה זמן מושלם להכין לחם. לחם כוסמת טבעוני, טעים וללא גלוטן עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת
המתכון באתר 'בישול בריא עם עינת'
קישור לאתר נמצא בפרופיל

#בישולבריאעםעינת #טבעוני #מתכון #בריא #אורחחייםבריא #בריאות #טבעונות #מתכוניםבריאים #מתכוניםטבעוניים #תזונהצמחית #בישולבריא #תזונהנכונה #אוכלבריא #תזונהטבעית #לחםכוסמת
#vegan #recipe #healthyrecipe #veganrecipe #healthycooking #cooking #vegancooking #plantbased
עקבו אחריי
סינון
  • אורז (58)
  • אזוקי (2)
  • אפונה (26)
  • ארוחות בוקר (6)
  • חומוס (32)
  • טופו (37)
  • יום העצמאות (30)
  • ירקות (87)
  • כוסמת (24)
  • ללא גלוטן (167)
  • ללא טופו (85)
  • מאש (17)
  • ממולאים (6)
  • מרק (29)
  • מתוקים (42)
  • עדשים (56)
  • עיקריות (10)
  • פטריות (12)
  • פשטידות (23)
  • קדירה (25)
  • קינואה (21)
  • קציצות ולביבות (98)
  • ראש השנה (1)
  • ראשונות (62)
  • שונות (41)
  • שעועית (13)
  • תוספות (6)
עינת שגיא

מי אני
עינת שגיא, מדריכה לתזונה טבעית, למדתי 3 שנים תזונה טבעית במכללת "רידמן".
עזרתי כבר למאות אנשים להרגיש מצוין, להיפטר מכאבי ראש, כאבי בטן, משקל עודף, סוכרת, עצירויות, בעיות נשימה, לחץ דם ועוד הרבה – בעזרת שילוב של תזונה בריאה בחיי היום יום בקלות, מבלי לעשות שמיניות באוויר.

אני לא מאמינה במזונות-על, בתוספי תזונה ובמכשירים יקרים, אני מאמינה בתזונה טבעית ולא מעובדת, במה שנותן לנו הטבע. כי הגוף שלנו יודע בדיוק מה טוב לו, ומה הוא צריך כדי להתחזק ולהיבנות.

  • ראשי
  • מי אני
  • סרטונים
  • מהתקשורת
  • קורס מתנה
  • מדריך חינם
Theme by Pojo.me - WordPress Themes
We WordPress
גלילה לראש העמוד

מתכונים אחרונים שעלו לאתר

קציצות שעועית ברוטב עגבניות

קציצות שעועית אדומה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

תבשיל שעועית אדומה ושורשים

קציצות אורז ברוטב תרד מנגולד ואפונה

קציצות אורז טבעוניות ברוטב חמצמץ

שייק שוקו בננה טבעוני

שייק שוקו-בננה טבעוני

לחם בריא ללא גלוטן וללא שמרים

מתכון ללחם טבעוני טעים! ללא גלוטן

פרוסות טופו ברוטב פלפלים

פרוסות טופו ברוטב פלפלים טבעוני

רגע!

לא לשכוח את המתנה שלך

המדריך - מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים

להורדה
loading ביטול
ההודעה לא נשלחה - יש לבדוק את כתובת האימייל שוב!
בדיקת אימייל נכשלה, יש לנסות שוב
מצטערים, האתר שלך אינו מאפשר שיתוף תוכן באמצעות האימייל
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס