

הכמות מספיקה ל- 2 מנות
1/2 חבילת טופו (150 גרם)
1/4 כוס מים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1/4 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כמון
שמן זית


חותכים חצי גוש טופו לפרוסות
סופגים את הנוזלים בעזרת נייר סופג
וחותכים את הפרוסות לקוביות
בקערה קטנה מערבבים כ-1/4 כוס מים עם התבלינים
מוסיפים לקערה את קוביות הטופו ומעסים את הרוטב פנימה
מחממים תנור ל-200 מעלות
משמנים תבנית אפייה עם כפית שמן זית
מעבירים פנימה את קוביות הטופו, ומסדרים בשכבה אחת
(שלא יהיו מונחות אחת על השניה)
ויוצקים מלמעלה את הרוטב שנשאר בקערה
מכניסים לתנור ל-10 דקות, או עד שהקוביות משחימות
הופכים את הקוביות, ומכניסים ל-5 או 10 דקות נוספות
עד שהצד השני משחים גם הוא, וכל הנוזלים התאדו/נספגו
1/4 כוס מים חמים או קרים?
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 31st, 2019 at 05:15
לא משנה
[Reply]
פעם ראשונה שהכנתי ואכלתי משו עם טופו.. יצא ממש טעים. נחזור על ההצלחה😊
תודה רבה!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 20th, 2019 at 11:18
כיף לשמוע רבקה 🙂 תודה!
[Reply]
דווקא הגיוני בעיניי – מספיגים את המים חסרי הטעם כדי לפנות מקום לטופו לספוג מים מתובלנים
[Reply]
תודה!
רעיון מעולה – המים עם התבלינים
אנסה בהקדם (רק עם שמן קוקוס ולא שמן זית).
עכשיו אסתובב קצת באתר שלך, נראה לי שיש מי ללמוד פה 🙂
[Reply]
יצא מושלם!!!!!!!!
ובסוף כרסמנו את זה בלי הסלט…
תודה לך
[Reply]
עינת, הכנתי כעת בתנור, מעניין אותי מדוע צריך לספוג נוזלים מפרוסות הטופו אם לאחר מכן שופכים עליהם רבע כוס מים?!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
פברואר 24th, 2015 at 16:10
לא חייבים
[Reply]
עינת יקרה!
ניסיתי את המתכון ויצא מ ע ו ל ה! אני ובעלי בצעדינו הראשונים אל עולם הטבעונות והאתר שלך ממש עוזר אז תודה!!!
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יולי 1st, 2013 at 17:05
תודה איילת 🙂
כיף לשמוע !
[Reply]
קל ונהדר. הוספתי לסלט לארוחת צהריים.
[Reply]
עינת שגיא Reply:
יוני 2nd, 2012 at 12:28
מצוין 🙂
[Reply]
האמת, הייתי סקפטית. אבל יצא ממש מוצלח.
תוספת נהדרת לסלט
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 26th, 2012 at 05:55
מעולה. תודה על השיתוף טל 🙂
[Reply]
נשמע מעניין!
אנסה זאת בקרוב 🙂
[Reply]
עינת שגיא Reply:
מאי 10th, 2012 at 03:54
תודה לי 🙂
אשמח לשמוע איך יצא 🙂
[Reply]