ברוקולי / כרובית / בטטה / פטריות
מחממים תנור ל-200 מעלות
ברוקולי וכרובית – מפרקים לפרחים
בטטה – פורסים את הבטטה ל"צ'יפסים" גדולים
פטריות – קוצצים את הרגליים
מניחים בתבנית על נייר אפייה, מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס מלמעלה, ואופים בתנור עד שמשחים קלות (זהירות שלא יישרף)
פרוסות חציל
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים חציל לפרוסות בעובי 1סמ
מניחים בתבנית על נייר אפייה
מורחים מעל כל פרוסה מעט שמן זית בעזרת מברשת
מכניסים לתנור ל-20-30 דקות או עד שמשחים קלות
שומר צלוי בבלסמי
1 שומר ענק או 2 בינוניים
2 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס
תבנית קטנה שתכיל בדיוק את השומר
מחממים תנור ל-200 מעלות
פורסים את השומר ל-4 מוציאים את הליבה והגבעולים (שומרים למרק)
מניחים בתבנית (בלי נייר אפייה) מפזרים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל
מכניסים לתנור למשך שעה
צפיות 2,301