בטטה בינונית
תפוח אדמה בינוני
סלק גדול
2 כפות טחינה
2 כפות רוטב סויה
5 כפות פירורי לחם כוסמין
פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל
מחממים תנור ל-180 מעלות
מאדים בצל בכף שמן להזהבה
מקלפים ומגרדים בטטה, תפוח אדמה וסלק
מערבבים הכל יחד, יוצרים לביבות על נייר אפיה ומכניסים לתנור ל-30 דקות
צפיות 3,573
לפוסט הזה יש 15 תגובות
שלום
במה אפשר להשתמש במקום רוטב סויה ?
יכול להיות שאפשר לוותר עליו
צריך לבדוק לאחר שכל התערובת מוכנה ולבדוק אם חסרים נוזלים
בכל מקרה, הוא גם תורם קצת לטעם
אז אני מניחה שזה ישפיע על טעם הלביבות
לא כתבת איך מגרדים גס או דק זה מאוד חשוב
מחכה לתשובה
זה לא ככ חשוב אם את משתמשת במגרדת
אם את משתמשת במעבד מזון, אולי כדאי לגרר דק
איזה מגוון איזה יופי תודה לך על הכל
תודה אורנה 🙂
תודה רבה עינת קניתי בעצם קמח כוסמין מלא אורגני של חברת "אדמה" אפשר להשתמש בו גם במקום פירורים?
נראה לי שכן. התפקיד של הפירורים הוא רק לתת טיפה אווריריות ללביבות
היי עינת
את כותבת בחלק מהמרשמים קמח כוסמת ובאחרים פירוי לחם כוסמת זה אותו דבר? קיתי קמח כוסמת ולא מצאתי פירורים…
היי עינת
את כותבת בחלק מהמרשמים קמח כוסמת ובאחרים פירוי לחם כוסמת זה אותו דבר?
הי אורנה
אני לא משתמשת בקמח כוסמת. אולי את מתכוונת לכוסמין?
אם כן, זה לא אותו הדבר
כוסמין זה סוג של חיטה, רק יותר נוחה לעיכול
כוסמת היא דגן מסוג אחר
קמח כוסמין הוא קמח
פירורי לחם כוסמין – אלו פירורים מלחם שנאפה מקמח כוסמין (קונים אותם מוכנים)
הנה המוצר שאני משתמשת בו
http://bit.ly/LiJkZD
נראה מוזר שאין ביצים הוספתי אחת ועדוון מתפרקות, הטעם נהדר
הי חנה
שמחה שאהבת 🙂
שלי דווקא לא התפרקו. נראה לי שזה תלוי בכמות הנוזלים מהירקות. אבל בכל מקרה הטחינה אמורה להדביק הכל יחד במקום ביצים
לכמה אנשים המתכון מספיק?
יוצאות בערך 10-12 לביבות
תלוי באיזה גודל מכינים אותן
התגובות נעולות.