מאפינס טבעוניים חמאת בוטנים חרובים ופטל

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

1/4 כוס סילאן + מייפל

1/4 כוס חמאת בוטנים ללא תוספים

100 גרם / 1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר ותוספים

או תפוח מרוסק בבלנדר עם מעט מים

כפית חומץ לבן טבעי

כוס קמח מלא

2 כפות אבקת חרובים

כפית סודה לשתייה

חופן פטל אורגני

חופן שקדים מקולפים

 

מחממים תנור ל-180 מעלות

 

מערבבים בקערה סילאן מייפל חמאת בוטנים

מוסיפים רסק תפוחים וחומץ ומערבבים שוב

מוסיפים שקדים

 

בקערה נפרדת מערבבים קמח סודה לשתייה ואבקת חרובים לתערובת אחידה

 

מוסיפים את היבשים לרטובים

 

בעזרת כפית מחלקים לתבניות מאפינס קטנות

על כל מאפין מניחים פטל אחד (מכניסים אותו טיפה לתוך המאפין)

 

מכניסים לתנור ל-20 דקות

 

 

לפוסט הזה יש 4 תגובות

  1. בתאל

    אני הכנתי את המתכון ויצא ממש טעים!!

  2. תמר

    במה מחתן להחליף את אבקת החרובים אם אין?
    המון המון תודה
    תמר

כתיבת תגובה