מארז כרובית וברוקולי
או – חצי ראש כרובית, ובערך אותה כמות של ברוקולי
כרישה קצוצה
שומר קצוץ
עגבנייה קצוצה
שורש פטרוזיליה מקולף וקצוץ
ראש סלרי מקולף וקצוץ
כף שמן זית
מלח, פלפל
לבשל כרובית וברוקולי במים עם מעט מלח למספר דקות, ולסנן
לאדות כרישה ושומר בכף שמן עד ריכוך
להוסיף את שאר הירקות, לכסות במים ולהביא לרתיחה
ברתיחה להוסיף מלח ופלפל
לטחון הכל בבלנדר מוט
ולבשל כשעה
צפיות 4,030
לפוסט הזה יש 5 תגובות
כדי שהגזים יצאו לפני שמכניסים את הכרובית והברוקולי למרק 🙂
מאיזו סיבה את ממליצה לחלוט את הכרובית והברוקולי לפני הבישול? בישול של שעה…. תודה
מרק טעים
הכנתי ויצא טעים מאוד
שאלה: האם יש סיבה "תזונתית" שבגללה טוחנים את הירקות ישר אחרי הרתיחה או שאפשר לטחון אותם לאחר שהיתבשלו במשך שעה?
אין שום סיבה מיוחדת
אפשר לטחון אחרי שהתבשלו