2 כרישות בינוניות חתוכות לחצאי פרוסות
כ-250 עלי תרד חתוכים גס
שורש פטרוזיליה מגורד
ראש סלרי מגורד
בצל חתוך לרבעים
2 עגבניות חתוכות לרבעים
2-3 שיני שום שלמות קלופות
מיץ מלימון שלם
שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
מעט כורכום
מעט פפריקה
מטגנים קלות את הכרישה בשמן עד ריכוך
מוסיפים את התרד ומוסיפים לטגן מספר דקות
מוסיפים שורשים, בצל, עגבניות ושום וממשיכים לטגן
מערבבים כל הזמן
מוסיפים כ-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה
ברתיחה מוסיפים תבלינים, מיץ לימון
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עם מכסה מעט פתוח
צפיות 3,509
לפוסט הזה יש 6 תגובות
צודקת 🙂 מוסיפה
לגבי כמות המים – אם רוצים יותר מרק, כדאי להוסיף עוד ירקות, כדי שלא יצא דליל מדי..
לא הוספת במתכון את העגבניות ..:)
ושאלה – 4 כוסות מים בלבד… זה יוצא מרק מאוד קטן, לא?
שלום עינת, שורש הסלרי ושורש הפטרוזיליה מאד מצומקים ומאד דלים בעונה זו של טרום החורף, במה ניתן להחליפם?
מאיה
הי מאיה
הם לא צריכים להיות גדולים במיוחד. הטעם שלהם מספיק חזק גם כשהם קטנים.
לא הייתי מוותרת עליהם
שלום.
שאלה:המרק נראה טוב אבל מה זה האדום במרק?
הי הדסה
עגבניות !
שכחתי להוסיף למתכון 🙂
מתקנת
תודה !