סלט "אלצוזאמן" הכל כלול

מארבעת החודשים ששהיתי בברלין זו המילה היחידה שאני זוכרת

alle zusammen = הכל/כולם יחד

הסלט הזה כולל דגנים, קטניות ושומנים איכותיים – מה צריך יותר מזה

1/4 כוס אורז פרא

1/4 כוס כוסמת

1/4 כוס עדשים כתומות + מאש

1/4 כוס אגוזים קצוצים + צנוברים

בצל קצוץ גס

מלח פלפל כמון פפריקה חריפה

להכין כל מרכיב בנפרד

לבשל את האורז ב- 1/2 כוס מים, כ- 45 דקות

להרתיח מים, להוסיף מלח וכוסמת לבשל כ-15-20 דקות, לסנן ולשטוף.

להרתיח מים, להוסיף עדשים כתומות, לבשל כ-5 דקות, לסנן.

להרתיח מים, להוסיף מאש, לבשל 20 דקות, לסנן.

לאדות בצל בשמן עד להזהבה (אש בינונית, סיר מכוסה)

להוסיף אורז וכוסמת ולערבב

להוסיף קטניות ולערבב

להוסיף אגוזים וצנוברים ולערבב

להוסיף תבלינים ולערבב

אפשר לאכול חם, או כסלט עם ירקות קצוצים

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. אוליאנה

    שלום עינת
    אני ובעלי נוסעים לשבוע לברלי, אשמח עם תמליצי על מסעדה טובה( לטעמך) .תודה

    1. עינת שגיא

      הי אוליאנה
      מצטערת שלא אוכל לעזור. הייתי בברלין בשנת 2002
      זה היה מזמן 🙂

כתיבת תגובה