כרובית בינונית
ראש ברוקולי
בצל סגול גדול
חבילת טופו (300 גרם)
3 חופנים קשיו טבעי
3 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח
פלפל שחור גרוס
תבנית עגולה 28
מחממים תנור ל-200 מעלות
שוטפים ומפרקים את הכרובית והברוקולי
קולים בתנור עד השחמה קלה
בינתיים מטגנים את הבצל במעט שמן עד ריכוך והזהבה
חותכים את הטופו לקוביות וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק
טוחנים את הקשיו דק-דק
קוצצים גס את הכרובית והברוקולי לקוביות של 1סמ
מעבירים לקערה את הטופו הקשיו וחצי מכמות הכרובית וטוחנים עם בלנדר מוט
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת, משטחים ומיישרים לפי הצורך
מכניסים לתנור ל-45 דקות
צפיות 5,016
לפוסט הזה יש 3 תגובות
יצא מעולה, הוספתי גם מיץ לימון טרי וזה נתן לטופו נופך יותר גבינתי ושדרג מאוד את הטעמים.
יצא מעולה, הוספתי מיץ לימון טרי וזה נתן לטופו נופך מאוד גבינתי ושדרג מאוד.
יצא ממש טעים אבל משהו עם הכמויות לא הסתדר לי.
הוספתי שמנת צמחית לבישול כי לא היה מספיק בשביל לעטוף את כל הכרובית והברוקולי.
וגם הייתי מוסיפה מעט קמח עדשים כדי שתהיה יותר יציבה, או לחילופין אופה בתבנית גדולה בגובה נמוך.