קבב טבעוני מגריסים, נבטוטים וכרוב סגול

[CPD_READS_THIS] צפיות בפוסט

 

 

3/4 כוס גריסים מבושלים

1/2 כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות

כוס כרוב סגול קצוץ

2 חופנים גרעיני דלעת

2 כפות שמן

+ כף שמן למריחה

מלח פלפל

אבקת קארי

 

 

 

מניחים את כל החומרים בקערה (חוץ מכף שמן אחת למריחה) וטוחנים עם בלנדר מוט (נזהרים שלא ישפריץ לכל עבר…)

 

מחממים תנור ל-200 מעלות

ובינתיים מכינים את הקבב

 

מערבבים ודוחסים היטב את התערובת עם הידיים כדי שתידבק

 

קורצים חופן מהתערובת, דוחסים היטב בין הידיים, יוצרים קציצה ומניחים בתבנית על נייר אפייה, וכך מכינים את כל הקציצות

 

מורחים כף שמן מלמעלה, מכניסים לתנור, מורידים את הטמפ' ל-180 ואופים כ-20-30 דקות

 

 

לפוסט הזה יש 10 תגובות

  1. דרורה דרור

    בסך הכול חצי כוס נבטוטי מאש ועדשים חומות?

    1. עינת שגיא

      כן
      אפשר גם להשתמש רק באחד מהם, לא חייבים את שניהם

  2. אילנה

    עינת כל הכבוד המתכונים שלך מאוד מוצלחים אילנה.

  3. מיכל

    שלום לך.
    שאלה נוספת.
    לגבי נבטוטים בקטניות שונות,
    כוונתך לאחר הנבטה ביתית?

  4. מיכל

    שלום לך.
    מהו הרוטב שראיתי ליד, וגם במתכונים אחרים ?

  5. מקדמיה

    בגריסים הכוונה לגריסי פנינה?

כתיבת תגובה