חבילת טופו שלמה (300 גרם) – חתוכה לקוביות
1/2 קילו בטטה – חתוכה לקוביות
החומרים לרוטב:
1/2 כוס מים עם כף שמן,
1/2 כפית מלח,
פלפל שחור גרוס,
אבקת צ'ילי,
ממש מעט כמון,
ממש מעט כורכום,
בזיליקום יבש,
טימין יבש
מחממים תנור ל-200 מעלות
מעבירים את קוביות הבטטה והטופו לתבנית
מערבבים את כל החומרים של הרוטב ויוצקים מלמעלה
מערבבים ומכניסים לתנור לחצי שעה,
מערבבים שוב, ומכניסים לחצי שעה נוספת
**הערה: הטופו יוצא קצת צמיגי, אני אישית אוהבת אותו ככה, אבל מי שלא, יכול לדעתי להשתמש ביותר רוטב
או לדאוג שהבטטה תהיה מעל הטופו, כך הוא יספוג יותר נוזלים
צפיות 6,746